Ο Wilson σκηνοθετεί, σχεδιάζει αλλά και πρωταγωνιστεί στο έργο, στην πρώτη του εμφάνιση ως ηθοποιός μετά τον Hamlet: A Monologue που παρουσιάστηκε τελευταία φορά το 2000.
Η παράσταση δίνει μια μοναδική ευκαιρία για το ερμηνευτικό του ταλέντο, καθώς αποτελεί μίξη της χαρακτηριστικής υπογραφής του Wilson με την άψογη ενσωμάτωση κίνησης, φωτισμού και ήχου και της δομής του κειμένου που δίνει μεγάλη ελευθερία στο υποκριτικό κομμάτι. Αυτός ο συνδυασμός κάνει την ερμηνεία του συναρπαστική.
Sue Jane Stoker
Σ’ όλο το έργο του Beckett υπάρχει ο υπαινιγμός ότι όλος ο κόσμος είναι γεμάτος απορίες που αιωρούνται. Μα κι αν δεν μπορούμε να βρούμε τις απαντήσεις, μπορούμε τουλάχιστον να απολαμβάνουμε τα ερωτήματα.

«Τι θέλετε κύριε; Πρόκειται για λέξεις˙ δεν έχουμε τίποτε άλλο»
«Ίσως τα καλύτερά μου χρόνια έχουν περάσει όμως δεν θα ήθελα να γυρίσουν πίσω»
«Ο συγγραφέας της εποχής μας πρέπει να εφεύρει μια γλώσσα που να εμπεριέχει το χάος»
Samuel Beckett

Ο διάσημος σκηνοθέτης επανέρχεται στην Ελλάδα όχι μόνο σκηνοθετώντας αλλά σχεδιάζοντας και ερμηνεύοντας ένα από τα ιδιαίτερα έργα του Beckett.
35 χρόνια μετά την προσωπική τους συνάντηση ο Robert Wilson συναντά στην σκηνή τον συγγραφέα που έδωσε ιδιαίτερο νόημα στις λέξεις.
Μέσα από την απλότητα, την σαφήνεια και το ελάχιστο βγαίνει η πολυπλοκότητα της ύπαρξης.
Κοινός τόπος των δύο καλλιτεχνών, η απόλυτη σαφήνεια και απλότητα στα έργα τους. Ειρωνικό, πονηρό, κωμικό αλλά και δραματικό το έργο, τοποθετημένο στο μοναδικό σκηνογραφικό και φωτιστικό τοπίο του Wilson, ταιριάζει απόλυτα στην προσωπικότητά του.