Το Happy Few Project αποτελεί την πρώτη προσωπική έκθεση της φωτογράφου Κικής Παπαδοπούλου και συγχρόνως μία διάδραση διαφορετικών νέων καλλιτεχνών, οι οποίοι συμβάλουν με τη δικιά τους οπτική και μορφή τέχνης. Η έκθεση εγκαινιάζεται 27 Ιανουαρίου με live prformances, DJ Set & Video Installation στο six d.o.g.s. Φωτογραφία, video art, art design, live performance και dj set βρίσκουν κοινό παρανομαστή κάτω από την έννοια του Happy Few.

Το project συλλαμβάνει την ατομική καθημερινότητα, την κρυφή απλή απόλαυση που συνθέτει και διατηρεί την προσωπικότητα του ατόμου και δημιουργεί την φυσική ασπίδα ενάντια στους φόβους, μέσα από μία σειρά 18 φωτογραφικών πορτραίτων. Γνωστά και άγνωστα πρόσωπα φωτογραφίζονται στο δικό τους περιβάλλον αποκαλύπτοντας τη μικρή αλλά θεμελιώδη συνήθειά τους. Παράλληλα ο μεγαλύτερος φόβος τους απεικονίζεται στο ίδιο το πορτραίτο μέσα από σουρεάλ, συχνά χιουμοριστικά, γραφιστικά σχέδια.

Από το Happy Few δε θα μπορούσε να λείπει και το στοιχείο της μουσικής. Οι Transistor γραφούν ένα τραγούδι ειδικά για το Happy Few Project. Παράλληλα, live performance, ειδικά σχεδιασμένα για την περίσταση, και περίεργες μουσικές συνευρέσεις όπως Transistor με Ορθολογιστές, οι Word of Mouth ft. Νατάσα Μηνδρινού αλλά και ο  Alex S Wamp των Potergeist σε ένα ξεχωριστό project συμπληρώνουν την ατμόσφαιρα του project στην έναρξη και λήξη του. Οι δύο ειδικές βραδιές κλείνουν με dj set από τους γνωστούς παραγωγούς: Μαρία Πετρίδη, Γιάννης Ντάρδης, Άννα Αναστασίου και Γιώργος Μπίτσικας.

Πάρε μέρος στο Happy Few Project στηρίζοντας την καμπάνια του crowd funding βοηθώντας το να γίνει πραγματικότητα.