“Hardware”: Η ατομική έκθεση του Ηλία Κοέν στην Eleftheria Tseliou Gallery

HARDWARE

Χρωματιστά μολύβια και γραφίτης σε στρώσεις

Η Eleftheria Tseliou Gallery παρουσιάζει την δεύτερη ατομική έκθεση του Ηλία Κοέν στη γκαλερί, με τίτλο “Hardware”. Η έκθεση ξεκινά τη Πέμπτη 9 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Ιουνίου 2019.

Στην έκθεση αυτή θα παρουσιαστεί μία ενότητα έργων που αποτελείται από σχέδια και κεραμικά. Η γνώση του Ηλία Κοέν των υλικών και των δυνατοτήτων τους και το πάθος του για τις τεχνικές του επιτρέπουν να κατασκευάζει έργα που αποτυπώνουν με ακρίβεια τις ιδέες του.

Ο Κοέν χρησιμοποιεί χρωματιστά μολύβια και γραφίτη σε στρώσεις, με τις εικόνες να συγχέονται και να αλληλοκαλύπτονται, εκμεταλλευόμενος όλες τις δυνατότητες των υλικών αυτών για να φτιάξει ένα παιχνίδι (την πεμπτουσία του παιχνιδιού) όπου το έργο εξαφανίζεται.

Στα κεραμικά του έργα, ο Κοέν ασχολείται με την ουσία της κεραμικής τέχνης, που όταν δεν είναι υποχρεωμένη να είναι χρηστική αποκαλύπτει το εύθραυστο του υλικού της.

Hardware: εργαλεία, φούρνοι, χρώματα, πυλός, χαρτιά, μολύβια, βίδες, γυαλόχαρτα, πινέλα και άλλα.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.