Help! A Beatles Tribute

Μία βραδιά αφιερωμένη στα θρυλικά «Σκαθάρια»

Beatles. Ένα γκρουπ που έχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της μουσικής με περισσότερα από 600 εκατομμύρια αντίτυπα, με τα περισσότερα #1 τραγούδια στο Billboard, δέκα βραβεία Grammy, ένα βραβείο Oscar, πολλές ακόμη άλλες διακρίσεις, μα πάνω απ’ όλα μία άνευ προηγουμένου φρενίτιδα του κόσμου για την τετράδα από το Liverpool, των John Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr και George Harrison.

Οι «Help! A Beatles Tribute» επισκέπτονται στις 26 Μαρτίου στο Κύτταρο Live για μία βραδιά αφιερωμένη στα θρυλικά «Σκαθάρια», με διάρκεια μεγαλύτερη από δύο ώρες, όπου απολαύσει τη μουσική των Beatles . Οι «Help! A Beatles Tribute» είναι γνωστοί για τις αποδόσεις των κομματιών των Beatles, με τα ίδια κοστούμια αλλά και τα ίδια μουσικά όργανα, ώστε να προσφέρουν στον κόσμο την ίδια ποιότητα την οποία γνώρισε και αγάπησε ο κόσμος από το 1960.

https://www.youtube.com/watch?v=6GBdGn8C1kI

Οι «Help! A Beatles Tribute» τα τελευταία τρία χρόνια έχουν δώσει πάνω από 200 συναυλίες σε ολόκληρη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανόμενης μία εβδομαδιαίας περιοδείας στην γενέτειρα των Beatles, το Liverpool, παίζοντας ακόμα και στο Cavern Club κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Beetleweek.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

20 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.