«Το Eye’s Walk Digital Festival 2020 επανέρχεται στη Σύρο για 7η χρονιά, στις 11, 12 & 13 Σεπτεμβρίου, με την Pre-Festival παραγωγή “HermAphrodite”. Μια συνάντηση με τα φύλα και τις ταυτότητες, που επηρεάζουν καθοριστικά και διαμορφώνουν τις εμπειρίες, την ισχύ και την προσωπική και κοινωνική ζωή όλων μας – Γυναίκες*, Άνδρες* σε όλο το φάσμα της θηλυκότητας και της αρρενωπότητας.

Στην εκπνοή αυτού του πολύ ιδιαίτερου καλοκαιριού, με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης αλλά και με αισιοδοξία, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε καλλιτέχνες, επισκέπτες και κατοίκους της Σύρου στις ειδικά προσαρμοσμένες εκδηλώσεις του “HermAphrodite” Pre-Festival.

Γιατί η πανδημία δεν μπορεί να νικήσει την Τέχνη.»

Πρόγραμμα:

Παρασκευή 11/9 έως Κυριακή 13/9:

Έξι καλλιτέχνες, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, σχεδιάζουν και αφηγούνται τις σκέψεις τους σχετικά με τα φύλα, μέσα από αφίσες/ moodboards στο ιστορικό κέντρο της Ερμούπολης.

Σάββατο 12/9:

18.30. Οργανωμένη βόλτα/ ξενάγηση από το συγγραφέα Θωμά Δρίκο στην ιστορία των φύλων και της σεξουαλικότητας της παλιάς Ερμούπολης. Ξεκινάμε από την Πλατεία Μιαούλη μέχρι τα παλιά Πορνεία.

(Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Απαραίτητη η κράτηση θέσης: info@eyeswalk.gr)

21.30. Performances από Queer και μη Queer καλλιτέχνες σε απρόβλεπτους χώρους της Ερμούπολης.

(Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Απαραίτητη η κράτηση θέσης: info@eyeswalk.gr)