Η Angelika Dusk στο Αεροδρόμιο της Αθήνας

Μια επιλογή από αγαπημένα hits, μπαλάντες και δικές της συνθέσεις από το πρώτο της album

Το Μουσικοδρόμιο υποδέχεται την Angelika Dusk που «προσγειώνεται» στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για να ξεσηκώσει το κοινό με αγαπημένες pop μελωδίες και τη μοναδική της σκηνική παρουσία.

Με μια επιλογή από αγαπημένα hits, μπαλάντες και φυσικά δικές της συνθέσεις από το πρώτο της album, η Angelika και η μπάντα της υπόσχονται μια δυνατή απογειωτική εμπειρία στους επιβάτες και τους επισκέπτες του αεροδρομίου.

Angelika Dusk

Η Angelika Dusk είναι συνθέτρια, στιχουργός και ερμηνεύτρια. Σπούδασε κλασική μουσική στο Brown University των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και στο London Centre of Contemporary Music του Λονδίνου όπου καλλιέργησε και ανέπτυξε την ικανότητα της να συνθέτει up-tempo pop τραγούδια, μπαλάντες και πιο «σκοτεινά» τραγούδια τα οποία υφαίνουν έναν κόσμο συμβολισμών που αντανακλά τις προσωπικές τις εμπειρίες.

Το πρώτο της single “Love on your own terms” μέσα από το EP “Telling Stories”  και η επιτυχημένη συνεργασία της με τους γνωστούς διεθνώς Έλληνες DJ’s Playmen που απέδωσε ένα super single με τίτλο “Beautiful Love” με το οποίο συμμετείχε στα Madwalk 2015 βρήκαν υψηλή απήχηση στους ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. H Angelika Dusk μετράει επίσης μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα σημαντικές live εμφανίσεις: συμμετοχή στο Εn Lefko Festival 2014 (opening act του Boy George και των Simple Minds), live στον Κήπο του Μεγάρου,opening act στο live της Kovacs τον Απρίλιο του 2015 στην Αθήνα, live στον Κήπο του Νομισματικού Μουσείου, αρκετά live στο Faust όπου εμφανίζεται σε σταθερή βάση, στον Σταυρό του Νότου Plus και σε άλλες μουσικές σκηνές της Αθήνας. Το καλοκαίρι του 2015 εμφανίζεται είτε μόνη της είτε σαν opening act της Μαριέττας Φαφούτη σε διάφορα festival και σκηνές. Τον Απρίλιο του 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο της album με τίτλο “Marionette” σε στίχους και μουσική δική της και παραγωγή των Red Triangle και Ross Cullum.

Το Μουσικοδρόμιο αποτελεί μέρος του project Fly me to the Moon, συνεργασία του ΔΑΑ και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα στα http://www.aia.gr και www.elculture.gr.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.