Η «Καλλιθέα» παρουσιάζεται live από το Φοίβο Δεληβοριά

Όλα τα τραγούδια από το νέο του δίσκο παρουσιάζονται για πρώτη φορά ζωντανά

Ο Φοίβος Δεληβοριάς παρουσιάζει για πρώτη φορά ζωντανά όλα τα τραγούδια από το νέο του δίσκο «Καλλιθέα», σε μια συναυλία στο Gagarin 205, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου.

Με τη γνωστή «ενδόξως μπάσταρδη» τετραμελή μουσική παρέα του (Ντούβας, Χριστοδούλου, Παντέλης, Soto), συνεπικουρούμενη από τον παραγωγό του album Χρήστο Λαϊνά και από τη νέα τραγουδίστρια Αναστασία Βελισσαρίου, με ηλεκτρισμό, με προβολές και με αγωνία, θα δημιουργήσουν ένα μικρό προάστιο του ’80 στη σκηνή και μετά θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν απ’ αυτό.

Η «Καλλιθέα», που θα κυκλοφορήσει από την Inner Ear στις 23 Νοεμβρίου, αποτελείται από 11 τραγούδια που γράφτηκαν και ηχογραφήθηκαν στο πατρικό του Φοίβου, στο γνωστό προάστιο που δείχνει καθημερινά ν’ αλλάζει θέση.

Οι πρωταγωνιστές της έχουν αναφορές στη δεκαετία του ’80, αλλά η «Καλλιθέα» δεν είναι ένας δίσκος νοσταλγικός. Για την ακρίβεια, φοβάται ιδιαίτερα μη μας φάει το παρελθόν του. Κι έτσι αποφασίζει να το δει κατάματα, σαν κάτι που απλώς γέννησε το σήμερα. Κι ύστερα να κλείσει πίσω του την πόρτα και να πάει κάπου αλλού.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 12 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.