Η Μαρία Παπαγεωργίου με την μπάντα της σε μία live streaming συναυλία απευθείας από την κεντρική σκηνή του Gazarte

Μαρία Παπαγεωργίου

Μια ενότητα τραγουδιών που επιθυμεί να ερμηνεύσει μετά από τόσους μήνες και στιγμές από την τελευταία performance της με παρουσία κοινού, ''Solo Out''

6 Μαρτίου 2021

Το Gazarte συνεχίζει τις LiveStreaming παραστάσεις και υποδέχεται τη Μαρία Παπαγεωργίου και τη μπάντα της για μία συναυλία το Σάββατο 6 Μαρτίου στις 21.00, με τα τραγούδια της να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Συμπληρώνοντας έναν χρόνο από την πρώτη – τότε ακόμη πρωτόγνωρη – live streaming συναυλία από το σαλόνι του σπιτιού της, η Μαρία Παπαγεωργίου συναντά αυτή τη φορά τους συνεργάτες μουσικούς της στη μεταμορφωμένη σε σαλόνι κεντρική σκηνή του Gazarte.

Κρατώντας τη νοσταλγία ενός κόσμου που τελειώνει, αλλά και τη δημιουργική εξερεύνηση ενός κόσμου καινούργιου, η Μαρία Παπαγεωργίου αναζητά τις νέες ισορροπίες μέσα από τη μουσική, που πάντα βρίσκει τρόπους να μας εξελίσσει, να μας ανατροφοδοτεί και να μας ενώνει. Φτιάχνει μια ενότητα τραγουδιών που επιθυμεί να τραγουδήσει μετά από τόσους μήνες, τραγούδια που προέκυψαν ως αποτέλεσμα αυτής αλλά και στιγμές από την performance της ”Solo Out”, που έμελλε να είναι η τελευταία της συναυλία παρουσία κοινού για το 2020 στην Ταράτσα του Gazarte.

«Δεν μπορούσα να φανταστώ πως ακριβώς ένα χρόνο μετά τη γλυκιά αμηχανία του πρώτου live streaming από το σαλόνι μου, τότε που φορούσαμε Μάρτη στο χέρι και όλοι κοιτιόμασταν με αγωνία, άλλος ένας Μάρτης θα με έβρισκε εδώ, να αναζητώ την παρουσία σας. Είμαστε εδώ ξανά με την ομάδα μου, υγιείς και ευτυχισμένοι που συναντιόμαστε επί σκηνής μετά από τόσους μήνες και ξέρουμε πως, με έναν τρόπο μαγικό, θα νιώθουμε την ανάσα σας, θα βλέπουμε το χαμόγελό σας και θα ακούμε το τραγούδισμά σας.»

Συντελεστές

Σοφία Ευκλείδου | τσέλο
Κρίτων Μπελλώνιας | τύμπανα
Γιώργος Ντάνης  | Κοντραμπάσο
Σταύρος Ρουμελιώτης  | ηλεκτρική κιθάρα

Οργάνωση Παραγωγής: 440HZ Γέφυρα Πολιτισμού
Παραγωγός: Breakthrough Productions

Χάρης Κρεμμύδας – Ηχοληψία
Στέφανος Χατζόπουλος – Ηχοληψία Σκηνής
Αλέξανδρος Χιλλς – Χειρισμός και Σχεδιασμός Φώτων
Δημήτρης Κοσμόπουλος – Σκηνοθεσία
Χρυσόστομος Στεφάνου – Χειριστής Κάμερας
Γρηγόρης Βούκαλης – Χειριστής Κάμερας
Φωτογραφία Αφίσας: Χρήστος Τόλης

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Σάββατο 6 Μαρτίου 2021 στις 21.00

Τιμή εισιτηρίου:

Είσοδος: 10 ευρώ

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.