Η Μαρίζα Ρίζου σε μια συναυλία για όλους στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Μαρίζα Ρίζου

Κλείνει την καλοκαιρινή της περιοδεία με μία συναυλία στην Τεχνόπολη

Μετά από έναν χειμώνα γεμάτο και ποικιλόμορφο, με τις εμφανίσεις της στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου να παίρνουν παράταση στην παράταση και με τη συνεργασία της με το Εθνικό Θέατρο στην παράσταση «Απλή Μετάβαση» του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη να ολοκληρώνει μια πραγματικά επιτυχημένη χειμερινή σεζόν, η Μαρίζα Ρίζου κλείνει την καλοκαιρινή της περιοδεία με μία συναυλία για όλους.

Μια συναυλία που θα μας ενώσει καθώς παρέχει προσβασιμότητα σε όλους σε συνεργασία με την Κίνηση Ανάπηρων Καλλιτεχνών.

Στο πρόγραμμα θα υπάρχουν τραγούδια από τη μέχρι τώρα δισκογραφία της (Πετάω, Μια άλλη ευτυχία, Πάμε μια βόλτα, Είναι μικρή η ζωή, Όχι δε θα μπορέσω), αλλά και από τον 3ο της δίσκο που σύντομα θα κυκλοφορήσει από την Feelgood Records (ακούμε ήδη στα ραδιόφωνα το Ας γελάμε συχνά που έχουν γράψει παρέα με τον Κωστή Μαραβέγια και βέβαια το καινούριο– επίσης από τον επόμενο δίσκο-  Ανάμεσα στα άστρα).

Δε γίνεται να λείπουν βέβαια διασκευές σε τραγούδια που αγαπά πολύ και που έχει πειράξει (σιγά μην τα άφηνε) παρέα με τον Μάρκο Χαϊδεμένο (επιμέλεια ενορχηστρώσεων) και με τους υπόλοιπους πολύτιμους συνεργάτες της. Καίγομαι, Αύρα, Να το πάρεις το κορίτσι, Άδωνις, είναι μόνο μερικά από αυτά που θα ακούσουμε.

Συντελεστές

Μουσικοί:

Άγγελος Αϊβάζης – κιθάρες/γιουκαλίλι/φωνητικά, Βαγγέλης Κατσαρέλης – τρομπέτα, Γιώργος Κωστελέτος -Τύμπανα, Γιώργης Μουχτάρης – κοντραμπάσο, Μάρκος Χαϊδεμένος – πιάνο/επιμέλεια ενορχηστρώσεων

Επιμέλεια Ήχου: Αγαπητός Καταξάκης

Φωτισμοί: Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 17 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

3 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.