Οι Melios Balkana Mama «προσγειώνονται» στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για να «απογειώσουν» τη διάθεσή μας με ένα εκρηκτικό live σε ρυθμούς βαλκανικού Swing!

Melios Balkana Mama
Oι Melios Balkana Mama είναι μια 9μελής μουσική παρέα που ξεκίνησαν το «ταξίδι» τους στον κόσμο της μουσικής τον Ιούλιο του 2011. Μέσα σ’ αυτό το μικρό χρονικό διάστημα έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στην ελληνική μουσική σκηνή τόσο με την ποικιλομορφία του ήχου τους όσο και με τις εμπνευσμένες διασκευές τους που επαναπροσδιορίζουν το βαλκανικό/έθνικ στοιχείο με έναν χαρούμενο και ξεσηκωτικό τρόπο.

Οι Melios Balkana Mama έχουν συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες (Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων, Κωστής Μαραβέγιας, Γιάννης Κότσιρας, Νίκος Πορτοκάλογλου, Παναγιώτης Καλατζόπουλος, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Σοφία Παπάζογλου, Idra Kayne, Jerome Kaluta κ.ά.) και έχουν λάβει μέρος σε διάφορα φεστιβάλ και μεγάλες διοργανώσεις (Athens World Music Festival, ARK Festival καθώς και στο Διαγωνιστικό Τμήμα Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους με το soundtrack της βραβευμένης ταινίας «Μπλε Καρότσα»).

Το Μουσικοδρόμιο αποτελεί μέρος του project Fly me to the Moon, συνεργασία του ΔΑΑ και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα στα http://www.aia.gr και www.elculture.gr.