Η Μόνικα live στον Βόλο

Με τραγούδια από τον καινούργιο της δίσκο “Secret In The Dark”

Η Μόνικα θα επισκεφθεί τον Bόλο για μια μοναδική βραδιά στο Lab Art την Παρασκευή 24 Απριλίου, όπου θα ξεδιπλώσει τα μυστικά του νέου της δίσκου “Secret In The Dark” και θα μας ξαναθυμίσει παλιότερες αγαπημένες της επιτυχίες.

Μετά από την sold out συναυλία της στο Ηρώδειο τον περασμένο Ιούλιο και τις μεγάλες εμφανίσεις της στο Fuzz Live Music Club πριν λίγο καιρό, όπου παρουσίασε live το καινούργιο της άλμπουμ “Secret In The Dark”, η Μόνικα κάνει μια στάση στην πόλη του Βόλου για να διαδώσει κι εκεί το μυστικό και να συστήσει από κοντά σε ακόμα περισσότερο κόσμο τον τρίτο της δίσκο.

Συνοδευόμενη από την ανανεωμένη μπάντα της, η Μόνικα υπόσχεται να αναβιώσει το 70s vintage κλίμα που τόσο αυθεντικά αποτύπωσε με σύγχρονη ποπ αισθητική στο “Secret In The Dark”, με τη συμβολή του παραγωγού Homer Steinweiss (ενός από τους βασικούς αρχιτέκτονες του κλασικού άλμπουμ της Amy Winehouse, “Back To Black”), αλλά και εξαιρετικών μουσικών από τους Dap Κings (που έχουν παίξει με Sharon Jones, Mark Ronson κ.ά.) και την Menahan Street Band (συνεργάτες των Black Keys) με τους οποίους εμφανίστηκε πρόσφατα στη συναυλία της στην Νέα Υόρκη. Ταυτόχρονα, μετά από αρκετό καιρό, θα ακουστούν ξανά οι αγαπημένες επιτυχίες και κλασικές στιγμές της Μόνικας από όλη τη δισκογραφία της.

Ο Βόλος αποτελεί τον τρίτο σταθμό της χειμερινής περιήγησής της στην Ελλάδα, που ξεκίνησε από τα Ιωάννινα και συνέχισε στο αθηναϊκό Fuzz Live Music Club.

Συντελεστές

Την Μόνικα θα συνοδεύσουν επί σκηνής οι:
Βαγγέλης Κατσαρέλης (Τρομπέτα)
Κώστας Βαβούσης (Μπάσο)
Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (Τύμπανα)
Στέλιος Προβής (Κιθάρα)

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 13 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.