Η Μόνικα σε φθινοπωρινές συναυλίες

Αξέχαστες μελωδικές στιγμές με οδηγό πολυαγαπημένες επιτυχίες

Η Μόνικα, η τραγουδοποιός που έδωσε νέα πνοή στην ελληνική μουσική σκηνή, εγκαινιάζει το αττικό φθινόπωρο με δύο ξεχωριστές εμφανίσεις σε Κηφισιά και Ελευσίνα στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2015.

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου η Μόνικα φιλοξενείται στα Μενάνδρεια 2015 στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο στην Λεωφόρο Κηφισίας 192 και την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου επισκέπτεται και πάλι την Ελευσίνα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Αισχύλεια 2015 στο Παλαιό Ελαιουργείο.

Με τον πιο πρόσφατο δίσκο της “Secret In The Dark” στις αποσκευές της, η Μόνικα θα συνδυάσει επί σκηνής τις μοντέρνες ποπ αναφορές του νέου άλμπουμ με το μοναδικό, προσωπικό στοιχείο της παραδοσιακής τραγουδοποιίας που την έκανε τόσο δημοφιλή στους μουσικόφιλους τα τελευταία χρόνια.

Συνοδευόμενη από το δυναμικό μουσικό της σχήμα, η Μόνικα θα χαρίσει στο κοινό αξέχαστες μελωδικές στιγμές με οδηγό πολυαγαπημένες επιτυχίες και κλασικές στιγμές της Μόνικας από ολόκληρη τη δισκογραφία της, όπως το “Over The Hill”, το “Babe”, το “Bloody Sth”, το “Exit” και το “Yes I Do” αλλά και διασκευές-έκπληξη που θα ενθουσιάσουν το κοινό.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- 12 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.