Η Σκάλα του Μιλάνου, διάσημη La Scala έρχεται στο Christmas Theater on line. Ο μεγάλος τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο, ο διάσημος χορευτής Ρομπέρτο Μπόλε και μια σειρά από διάσημα αστέρια της όπερας, του χορού και της μουσικής παρουσιάζουν από τις 22 – 24 Ιανουαρίου 2021 τη «Νύχτα με τα αστέρια», μια παράσταση γεμάτη ευχές για το 2021.

Στο γκαλά θα παρακολουθήσουμε αποσπάσματα από τις όπερες «Ριγκολέτο» του Βέρντι, «Τόσκα» του Πουτσίνι, «Κάρμεν» του Μπιζέ, «Μαντάμ Μπατερφλάι» του Πουτσίνι, «Βαλκυρία» του Βάγκνερ, «Δον Κάρλος» του Βέρντι, «Λουτσία ντι Λάμερμουρ» του Ντονιτσέττι, ”Turandot” του Πουτσίνι, «Γουλιέλμος Τέλλος» του Ροσσίνι, «Αντρέα Σενιέ» του Τζορντάνο, «Οθέλλος» του Βέρντι.

Επίσης θα παρουσιαστούν αποσπάσματα από την παράσταση μπαλέτου «Ο Καρυοθραύστης» του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι και χορογραφίες πάνω σε μουσική του Τζουζέπε Βέρντι και του Ερίκ Σατί.

Ζήστε μια μοναδική βραδιά γεμάτη αστέρια της όπερας, του μπαλέτου και της μουσικής. Το γιορτινό γκαλά της Σκάλας του Μιλάνου έρχεται στο Christmas Theater On Line για να μας ευχηθεί καλή χρονιά.