Η Ρένα Μόρφη έρχεται στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου για πέντε εμφανίσεις.

Το «Όταν σου χορεύω» με τα εκατομμύρια views την έκανε γνωστή με δύο ονόματα: Σούλη Ανατολή και Ρένα Μόρφη. Νέα ερμηνεύτρια, δύο ονόματα, πρώτο βήμα σε παράλληλη δράση με τους Imam Baildi. Η Σούλη ήταν μια περσόνα προφανώς.

Όμως η Ρένα Μόρφη, με την βελούδινη φωνή και την ξεχωριστή σκηνική παρουσία, τις λάτιν διασκευές λαϊκών τραγουδιών και τις ραδιοφωνικές της επιτυχίες, αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση στο ελληνικό τραγούδι.

Η Ρένα Μόρφη στον Σταυρό του Νότου

Μια φωνή γεμάτη πάθος και συναίσθημα, μια μπάντα-παρέα με εξαιρετικούς μουσικούς και ένα πρόγραμμα έκπληξη, που μπορεί με άνεση να κινηθεί πέρα από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ρένας και το τελευταίο album της «Σάμπα Τσικίτα», σε επιλογές από Ζαμπέτα ως J Balvin.

Για ακόμα μια φορά στον Σταυρό του Νότου, σε έναν χώρο που της ταιριάζει και του ταιριάζει, ετοίμασε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που έχει από όλα και αναδεικνύει για μια ακόμα φορά το εύρος της φωνής της, τη μοναδική ικανότητά της να ελίσσεται ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής, το δυναμισμό της, την ευαισθησία της αλλά και τη καθηλωτική παρουσία της επάνω στη σκηνή.

Μαζί της οι σταθεροί συνεργάτες της μουσικοί: Λάμπης Kουντουρόγιαννης στην ηλεκτρική κιθάρα, Δημήτρης Μπαλογιάννης στην κλασική κιθάρα, Χρήστος Σκόνδρας στο μπουζούκι, Βαγγέλης Στεφανόπουλος στα πλήκτρα, Carlos Menendez και  Άγγελος Πολύχρονος στα κρουστά και ο Σπύρος Λιγκώνης στα τύμπανα.

*Cover photo: © Πάνος Γιαννακόπουλος