Η Robin McKelle έρχεται με τον νέο της δίσκο στο Gazarte

Η Robin McKelle έρχεται με τον νέο της δίσκο στο Gazarte

Ο νέος δίσκος “Alterations” είναι αφιερωμένος σε μερικές από τις μεγαλύτερες και επιδραστικότερες γυναικείες φωνές όλων των δεκαετιών

«Η σύγχρονη soul woman, Robin McKelle, επιστρέφει στην κεντρική σκηνή του Gazarte στις 24 Μαρτίου, για να γιορτάσει με το ελληνικό κοινό τo νέο της δίσκο “Alterations”, που είναι αφιερωμένος σε μερικές από τις μεγαλύτερες και επιδραστικότερες γυναικείες φωνές όλων των δεκαετιών.

Με αριστουργηματικά κομμάτια και με δικούς της jazz ιδωματισμούς, θα ταξιδέψει το κοινό από το “Jolene” της Dolly Parton, το “No Ordinary Love” της Sade έως το Back to Black της Amy Winehouse, το Rolling in the Deep της Adele αλλά και το Born to Die της Lana Del Rey, και θα μας μεταφέρει με τον δικό της μοναδικό τρόπο στον συναισθηματικό κόσμο του κάθε τραγουδιού.

Στη μουσική της McKelle, η soul συναντά τη jazz, τη pop, τη gospel αλλά και τη blues, με το αποτέλεσμα να είναι σαγηνευτικό. Ενώ πολλοί τη συγκρίνουν με την Ella Fitzgerald, λόγω της ζεστής και alto φωνής της, στις επιρροές της ανήκει και η Aretha Franklin, η Tina Turner και η Janis Joplin. Για τη ίδια, η αλλαγή (alteration) είναι το παν. Όπως η ίδια δηλώνει “Όταν δημιουργείς μία αλλαγή, δημιουργείς χώρο για να αλλάξει κάτι στον κόσμο αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό. Ως καλλιτέχνης και ως άνθρωπος. Και αυτό είναι σίγουρα μια αλλαγή για καλό”.

H εξέλιξη και σύγχρονη πλευρά της soul, θα ακουστεί στην κεντρική σκηνή του Gazarte στις 24 Μαρτίου, με τη Robin Mckelle να προσθέτει στην άνοιξη το ήχοχρωμα που αναμέναμε.»

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 27 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Βουτάδων 32-34, Γκάζι

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.