Η Sophie Lies για ένα live στο six d.o.g.s.

Sophie Lies @ six d.o.g.s.

Με κομμάτια του πρώτου της δίσκου, μερικά από τον επόμενο που βρίσκεται ήδη καθοδόν καθώς και κάποια άλλων τραγουδοποιών που αγαπάει πολύ

17 Μαρτίου 2022

Η Sophie Lies έρχεται live στο six d.o.g.s. την Πέμπτη 17 Μαρτίου.

Η Sophie που λέει ψέματα μα γράφει τραγούδια γεμάτα αλήθεια, μαζί με τους σταθερούς της συνοδοιπόρους, Στέφανο Μουρούτσο, Ορέστη Πετράκη, Χάρη Παρασκευά και Αλέξανδρο Λαδιανό, θα παίξει κομμάτια του πρώτου της δίσκου, μερικά από τον επόμενο που βρίσκεται ήδη καθοδόν καθώς και κάποια άλλων τραγουδοποιών που αγαπάει πολύ.

Γλυκές μελωδίες και λιτές ενορχηστρώσεις θα συναντήσουν τον πολυσυλλεκτικό ήχο τραγουδιών όπως τα «Μεγάλα Παιδιά», συνομιλώντας μουσικά και συναισθηματικά με τους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω της, κάτω και πάνω από τη σκηνή.

Λίγα λόγια για τη Sophie Lies

Η Σόφι γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στο Πέραμα, μια συνοικία του Πειραιά. Τον Οκτώβρη του 2020 κυκλοφόρησε διαδικτυακά και ανεξάρτητα τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο «Μια Πέτρα Σαν Σπίτι». Εκεί συγκέντρωσε κάποια από τα ελληνόφωνα τραγούδια που είχε γράψει τα τελευταία πέντε χρόνια. Σε αυτά τα τραγούδια-ιστορίες προσπαθεί να μοιραστεί όσα αισθάνεται και καταλαβαίνει για τον κόσμο, τους ανθρώπους και την εαυτή της.

Εισιτήρια

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022
Ώρα Έναρξης: 21.00

Τιμή εισιτηρίου:

Είσοδος: 10 ευρώ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Αβραμιώτου 6- 8, Μοναστηράκι

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.