Η Sugahspank!, ο Blend Mishkin και οι Roots Evolution παρουσιάζουν την Πέμπτη 17 Ιουνίου στον Κήπο του Μεγάρου, το ”Caribbean soul”, μια μουσική βραδιά με feel good μελωδίες, soul ενέργεια και χρώμα Καραϊβικής.

Το πρόσφατο άλμπουμ τους, ”Paint everything white”, είναι μόνο η αφορμή για να απολαύσουμε δύο ώρες μουσικής και να ταξιδέψουμε νοερά, δίνοντας απλώς ραντεβού στον Κήπο του Μεγάρου.

Sugahspank! - Blend Mishkin - Roots Evolution

© Pinelopi Gerasimou

Το ”Paint everything white”, είναι ο καρπός της συνεργασίας της Sugahspank! και του Blend Mishkin, 12 χρόνια μετά την πρώτη τους δισκογραφική συνάντηση. Μία ευχάριστη δημιουργική έκπληξη που είχε ως αποτέλεσμα ένα reggae soul διαμάντι και επιβεβαίωσε την μουσική τους χημεία κι όλο αυτό από απόσταση, εν μέσω καραντίνας.

Sugahspank! - Blend Mishkin - Roots Evolution

© Pinelopi Gerasimou

Κάθε κομμάτι του δίσκου είναι μία μικρή ιστορία. Oι εναλλαγές στο beat και οι soulful ερμηνείες συναντούν την reggae, το hip-hop και δημιουργούν μία συναρπαστική μουσική εμπειρία με εναλλαγές στο συναίσθημα χωρίς να λείπουν οι πιο εσωτερικές, ευαίσθητες στιγμές. Το πρώτο single, ”Yummy man” ακούγεται στο repeat και σε παρασύρει σε έναν υπνωτικό ρυθμό, ενώ όλο το άλμπουμ έκλεψε τις εντυπώσεις, με τις θερμές κριτικές να διαδέχεται η μία την άλλη.

Sugahspank! - Blend Mishkin - Roots Evolution

© Pinelopi Gerasimou

Το ”Paint everything white” θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ζωντανά στον Κήπο του Μεγάρου, ενώ δεν θα λείψουν παλιότερα αγαπημένα κομμάτια των δύο καλλιτεχνών καθώς και uplifting διασκευές συνοδεία του μουσικού σχήματος Roots Evolution και του MC Jeff Gonzalez. Οι Roots Evolution είναι το επταμελές μουσικό σχήμα που συνοδεύει τον Blend Mishkin στις περιοδείες του ανά την Ευρώπη και στα τέσσερα τελευταία άλμπουμ ως session μουσικοί.

*Cover photo: © Pinelopi Gerasimou