Η ταράτσα του Gazarte υποδέχεται τους Sin&Soul, Cayetano και DJ Snatch

Ξεχωριστά DJ Set που φέρνουν νησιώτικη ατμόσφαιρα στην Αθήνα

«To απόλυτο meeting point της πόλης, η ανανεωμένη ταράτσα του Gazarte, υποδέχεται τα Σάββατα του Ιουνίου και Ιουλίου ξεχωριστά DJ Set, με εκλεκτούς καλεσμένους που έχουν βάλει σκοπό να μεταφέρουν “island vibes” στην αθηναϊκή πρωτεύουσα.

Σάββατο 27 Ιουνίου | Sin&Soul

Με μουσικές από τα 60s έως το σήμερα, ο Mitch Darkstar γνωρίζει πολύ καλά πώς να μπλέκει blues, jazz, funk και soul ήχους με hip-hop και να ξεσηκώνει με επιλογές, που μόνο Sin&Soul είναι.

Σάββατο 4 Ιουλίου | Cayetano

Οι συστάσεις είναι περιττές για τον κορυφαίο Έλληνα μουσικό παραγωγό Γιώργο Μπρατάνη a.k.a Cayetano. Απο τα Παριζάνικα καφέ και τα υπόγεια Club του Χονγκ Κονγκ, τα αυτοσχέδια πάρτι του Βερολίνου και τις καπνισμένες pub του Λονδίνου, το μουσικό βιογραφικό του είναι γεμάτο από δισκογραφικές κυκλοφορίες, εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδας, αλλά και μουσική για ταινίες και θεατρικά έργα. Έχοντας ως βάση τη dub, trip hop και jazz, ξέρει το μυστικό ενός δυνατού DJ set σε uplifting ρυθμούς.

Σάββατο 11 Ιουλίου | DJ SNATCH

Με ήχους “for your Mind, your Body and your Soul” και χωρίς κανένα περιορισμό σε είδη, γλώσσες και συντεταγμένες, ο DJ Snatch (κατά κόσμον Στέλιος Καραβίτης), χαρίζει τα τελευταία 15 χρόνια ξεχωριστές μουσικές επιλογές σε uptempo ρυθμούς στους πιο εκλεκτούς χώρους της Αθήνας (και όχι μόνο).  Με freestyle μουσικές, ο ραδιοφωνικός παραγωγός, DJ και Remixer είναι από τους καταλληλότερους για την απόλυτη διασκέδαση.»

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.