Οι Wedding Singers στο Αεροδρόμιο της Αθήνας

Ένα ξέφρενο χορευτικό πάρτι με non-stop-mix ήχους από 80s και 90s διασκευές

Το Μουσικοδρόμιο υποδέχεται τους Wedding Singers, που «προσγειώνονται» στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για να μας προσκαλέσουν σε ένα ξέφρενο χορευτικό πάρτι. Η θρυλική τετραμελής μπάντα μας επιφυλάσσει μια επίθεση αγάπης, αστερόσκονης, χορευτικής διάθεσης με βάση τα 80s και τα 90s.

Οι Wedding Singers, είναι μια μπάντα, την οποία δημοσιογράφοι που ασχολούνται με τα τεκταινόμενα στην ελληνική μουσική βιομηχανία απέτυχαν να κατηγοριοποιήσουν, καθώς στην πλειοψηφία τους δεν ξέρουν να χορεύουν. Έχουν δημιουργήσει μια δυνατή βάση από fans, έχουν παρουσιαστεί δίπλα στην Άννα Βίσση, στο Rex, αλλά και στο Eject festival, έχοντας μοιραστεί στη σκηνή με τους Pet Shop Boys και τον James Blake. Έχοντας γυρίσει όλη την Ελλάδα, παίζοντας σε χώρους από μικροσκοπικά μπαρ μέχρι αρένες και από γάμους μέχρι παραδοσιακά πανηγύρια, οι Wedding Singers, έχουν αποδείξει ένα πράγμα το εξής: πως με το non-stop-mix τους από 90s διασκευές μπορούν να μετατρέψουν κάθε χώρο που παίζουν στο μεγαλύτερο πάρτι, της εκάστοτε πόλης.

Το Μουσικοδρόμιο αποτελεί μέρος του project Fly me to the Moon, συνεργασία του ΔΑΑ και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα στα www.aia.gr και www.elculture.gr.

Συντελεστές

Οι Wedding Singers είναι οι:
Θοδωρής Μαυρογιώργης: κιθάρα-φωνή
Λάμπης Κουντουρόγιαννης: κιθάρα-φωνή
Σεραφείμ Γιαννακόπουλος: τύμπανα
Χρήστος Αλεξάκης: πλήκτρα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.