Πρωτοχρονιάτικο Διαγαλαξιακό Πάρτι στο Ρομάντσο

Episode MMXVIII: Α New Year

A long time ago in a galaxy far, far away, ξεκίνησε ένα ταξίδι στο διάστημα, που θα εξελισσόταν σε ένα από τα μεγαλύτερα πολιτισμικά φαινόμενα παγκοσμίως.

Τέσσερις δεκαετίες αφότου ο Artoo άρχισε για πρώτη φορά το ταξίδι του στην έρημο του Tatooine, αναζητώντας τον Obi-Wan Kenobi, το Ρομάντσο εμπνέεται από την επική, διαστημική όπερα για την υποδοχή της νέας χρονιάς με ένα επιστημονικά φαντασιακό πάρτι. Η παραμονή πρωτοχρονιάς θα είναι φέτος μια μεγάλη υπεργαλαξιακή γιορτή, με στολισμό εμπνευσμένο από τα μακρινά αστρικά ταξίδια των αγαπημένων μας ηρώων.

Φωτόσπαθα, τζεντάι, σκοτεινές και φωτεινές δυνάμεις, ρομπότ και πλάσματα από άλλους πλανήτες συνθέτουν τη γαλαξιακή προσωπικότητα της βραδιάς.

Το ένα stage σκοτεινό, ατμοσφαιρικό, με synth, wave και techno ήχους και το άλλο spacey disco για χορό μέχρι τα ξημερώματα της πρώτης ημέρας του νέου χρόνου!

May the force be with us.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

4 Απαντήσεις

  1. Το καλυτερο παρτυ για να κλεισει οσο πιο υπέροχα γινεται το 2017 Αλλά και για να ξεκινήσει ένα διαγαλαξιακο και διαστημικά όμορφο 2018.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.