Jack Heart

Ένα αμάλγαμα του παρελθόντος και του πάροντος με αφηγηματικό λυρισμό

Ο Jack Heart είναι το μουσικό alter ego του Νικόλα Κοκολάκη, το οποίο γεννήθηκε το 2013 όταν και κυκλοφόρησε το πρώτο του EP με τίτλο Girl. Ο Jack Heart με τη συμμετοχή εκλεκτών μουσικών παρουσίασε ζωντανά τη νέα εκδοχή της μουσικής του συμμετέχοντας ως opening act των Blonde Redhead τον Μάρτιο του 2017 στο Gagarin καθώς και στο ξενοδοχείο Μπάγκειον στο πλαίσιο του Velvet Room.

The One Weeks Journal: Jack Heart

Ο Νικόλας είναι ενεργός στην αγγλόφωνη ελληνική σκηνή από το 2011 όντας ο τραγουδιστής και κύριος συνθέτης των Wheatman, με τους οποίους μοιράστηκε τη σκηνή με ονόματα όπως οι Kasabian, James, Miles Kane, Band of Skulls (στο Ejekt Festival 2012) και Paul Banks των Interpol. Το πρώτο του ολοκληρωμένο LP με τίτλο Emotional Piñata τον βρίσκει να αποτυπώνει την ωμή δύναμη της τραγουδοποιίας του μέσα από το ηλεκτρισμένο πρίσμα της πενταμελούς μπάντας του.

Η μουσική του Jack Heart είναι μία διαρκής προσπάθεια να φωτιστούν οι άνθρωποι, τα τοπία, οι λέξεις και οι αναστεναγμοί, ένα αμάλγαμα του παρελθόντος και του πάροντος με αφηγηματικό λυρισμό. Η ζωντανή εκδοχή του Jack Heart είναι έτοιμη να αποδώσει την έντονη αυτή ψυχική διαδικασία.

Συντελεστές

Jack Heart live:

Nikolas Kokolakis
Evankelos Aslanides
George Papadimitriou
George Gakis
Kostantinos Synodinos
Mark Brown

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

7 €
- 10 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.