Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 21.00 η σειρά συναυλιών Jazz Chronicles του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) υποδέχεται στον Φάρο τον κιθαρίστα, συνθέτη και παραγωγό Χρήστο Ταμπουρατζή για την πρώτη επίσημη παρουσίαση στην Ελλάδα της καινούριας δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο Cargo.

Το άλμπουμ, που περιλαμβάνει πέντε ορχηστρικά και τέσσερα τραγούδια έχει ήδη ξεκινήσει με μεγάλη επιτυχία το ταξίδι του στην Ευρώπη και το κομμάτι “Love’s Got me”, το οποίο ερμηνεύει ο Bill Kalantzakos, ξεχωρίζει στις προτιμήσεις των ραδιοφωνικών παραγωγών. Πρόκειται για το τέταρτο άλμπουμ του συνθέτη, μετά τα Mirror, Back Seat και Symmetry of Mind, το οποίο κέρδισε bronze medal στα Global Music Awards το 2016.

Ο Χρήστος Ταμπουρατζής ξεκίνησε την καριέρα του την δεκαετία του ’80. Ως κιθαρίστας έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, αλλά και συγκροτήματα. Ως παραγωγός έχει ηχογραφήσει εκατοντάδες άλμπουμ, ενώ έχει γράψει τραγούδια για πολλούς καλλιτέχνες.

Στη συναυλία στον Φάρο, ο Χρήστος Ταμπουρατζής με τη δυναμική μπάντα του και με groovy διάθεση, θα κινηθεί σε funk, τζαζ και ροκ μουσικούς δρόμους, ερμηνεύοντας καινούρια αλλά και παλιότερα κομμάτια του.