Jerome Kaluta - Soul Power στο Half Note Jazz Club

Τις βραδιές ανοίγουν οι Αντώνης Κρόμπας - Λευτέρης Ελευθερίου (3/4) και η Κατερίνα Πολέμη (4/4)

Την Δευτέρα 3 και την Τρίτη 4 Απριλίου, ο πολυδιάστατος καλλιτέχνης Jerome Kaluta με την αστείρευτη ενέργεια εμφανίζεται για δύο «καυτές» βραδιές στη σκηνή του Half Note Jazz Club, εκπέμποντας “Soul Power” με τους Movement Orchestra. Δύο κωμικοί και μία τραγουδοποιός φωτίζουν τις βραδιές με τη καλλιτεχνική τους αύρα.

Τη Δευτέρα 3 Απριλίου, το δίδυμο των ηθοποιών Αντώνη Κρόμπα και Λευτέρη Ελευθερίου κάνει έφοδο στη σκηνή υποδυόμενοι διαφορετικούς χαρακτήρες σε ένα ξακαρδιστικό stand up comedy.

Την Τρίτη 4 Απριλίου, η συνθέτης-τραγουδοποιός Κατερίνα Πολέμη αγκαλιά με την κιθάρα της μας ταξιδεύει στη Βραζιλία με jazz, gipsy-swing, αλλά και bossa nova ρυθμούς.

Ο Afro-Greco performer ανακατεύει την spicy σούπα του με afro, soul, funk, R’n’b, hip-hop, latin, reggae και μας δίνει μια πλήρη γεύση από τη σύγχρονη «μαύρη» μουσική σκηνή. Στο soundtrack των βραδιών μετά το “Get Up”, το “Δεν Πειράζει (It’s ok)” και το “Home”, εντάσσεται και το καινούργιο του single “Le Courageux”.

Το μουσικό καραβάνι του Jerome Kaluta κάνει στάσεις στην Αφρική, όπου συναντά τον Papa Wemba και τον Manu Dibango, τη funk του James Brown, τη rap και τους djs στα club της Ν.Υόρκης, μας δίνει γεύση από το Mardi Grass το καρναβάλι της Ν.Ορλεάνης, δανείζεται το latin boogallo της Κούβας και καταλήγει στην Ελλάδα, όπου είναι και η μεγάλη έμπνευση για τα τραγούδια του.

Συντελεστές

Τον συνοδεύουν οι μουσικοί:
Οδυσσέας Αποστολόπουλος: Πλήκτρα
Βασίλης Λαγδάς: Ηλεκτρική κιθάρα
Βίκτωρ Κουλουμπής: Μπάσο
Νίκος Αναστασιάδης: Τύμπανα
Χρήστος Σπηλιόπουλος: Τρομπόνι
Γιάννης Παπαιωάννου: Ήχος
Βίκυ Παπαδοπούλου: Οργάνωση Παραγωγής

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 15 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.