Ο χώρος τέχνης Frown διοργανώνει εργαστήρια εκμάθησης τεχνικών κατασκευής κοσμημάτων και παραλλαγών αυτών με τη Βασιλική Σύρμα. Οι σμμετέχοντες πειραματίζονται πάνω σε διαφορετικά υλικά και σε συνδυασμούς τους. Το εργαστήριο ξεκινάει τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, απευθύνεται σε αρχάριους και ο κύκλος εκμάθησης κατασκευής κοσμήματος θα ολοκληρωθεί σε πέντε δίωρες συναντήσεις.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν: εισαγωγή στα βασικά και δευτερεύοντα υλικά, τρόποι σύνδεσης κουμπωμάτων και ακροδεκτών, κατασκευή πλέγματος με χάντρες, κατασκευή τσόκερ, βραχιόλι από σύρμα, ύφασμα, δέρμα, κορδόνι, σκουλαρίκια, κολιέ από σύρμα, ύφασμα, δέρμα, κορδόνι.

Η Βασιλική Σύρμα είναι γεννημένη στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της πάνω στο ύφασμα (Goldsmiths University, London) και την ενδυματολογία (London College of Fashion). Έχει εργαστεί, ως ενδυματολόγος, σε διάφορες παραστάσεις σε fringe theatres στο Λονδίνο και στην Αθήνα καθώς και στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου και της Αθήνας. Παράλληλα δημιουργεί τις δικές της μοναδικές δημιουργίες.

Στην τιμή του εργαστηρίου συμπεριλαμβάνεται και μια εργαλειοθήκη με εργαλεία και υλικά για τον κάθε συμμετέχοντα. Για να κλείσεις τη θέση σου συμπληρώνεις την αίτηση εδώ