Το Athens House of Photography και το Photometria Festival παρουσιάζουν την έκθεση φωτογραφίας του Jonnek Jonneksson από την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου. Η έκθεση απαρτίζεται από ασπρόμαυρες φωτογραφίες δρόμου από διάφορα μέρη της Ελλάδας και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα πλαίσια του Photometria Festival στα Ιωάννινα τον Ιούνιο του 2014. O Jonneksson ήταν και ο νικητής του Photometria Awards 2013.

Ο Jonnek Jonneksson είναι freelance φωτογράφος με βάση το Βερολίνο. Η δουλειά του έχει δημοσιευτεί σε περιοδικά, εφημερίδες και ειδικές εκδόσεις στην Ευρώπη και έχει εκδόσει ένα βιβλίο με τίτλο «Βαρανάσι». Έχει λάβει μέρος σε διάφορες ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας στη Γερμανία και την Ελλάδα και μέρος της δουλειάς του εκπροσωπείται από την γκαλερί «You-and-Art» στην Ζυρίχη.

Το 2008 η δουλειά του πάνω στο AIDS/HIV στη Νότιο Αφρική, προτάθηκε για το «Unicef Photo of the Year Award». Το 2009 η Εθνική Λυρική Σκηνή εξέδωσε ένα εκπαιδευτικό βιβλίο εικονογραφημένο με φωτογραφίες από το project «About the Stage». Το 2010 βρέθηκε ανάμεσα στους 8 φιναλίστ του διαγωνισμού «Cedefop Photomuseum Award» με τη θεματική ενότητα του επισκευαστηρίου πλοίων στο Cape Town. Το 2011 συνεργάστηκε με 2 άλλους φωτογράφους για την δημιουργία του πρωτοποριακού βιβλίου της Google, «Think Quarterly». Σήμερα ζει στο Βερολίνο και εργάζεται ως δάσκαλος φωτογραφίας στην σχολή «f/16 Schule fuer Fotografie».