«Μέσα απ’ τη φωνή βγήκε η μουσική»: Ένα live με την Κατερίνα Πολέμη και τη Δήμητρα Σελεμίδου

Πολέμη Σελεμίδου

Μια ανοιξιάτικη γιορτή μέσα από τη συνάντηση δύο κοριτσιών που ήρθαν για να υπηρετήσουν τον μουσικό πολιτισμό

Δύο από τις πιο ενδιαφέρουσες και χαρισματικές προσωπικότητες της νέας ελληνικής μουσικής, συναντιούνται στη σκηνή του Σταυρού του Νότου plus.

Η Κατερίνα Πολέμη και η Δήμητρα Σελεμίδου παρουσιάζουν τις Πέμπτες 4 και 11 Απριλίου, την κοινή τους παράσταση – πρόταση με τίτλο «Μέσα απ΄τη φωνή βγήκε η μουσική» και προσκαλούν το κοινό στο Σταυρό του Νότου Plus, σε μία από τις πιο ξεχωριστές και εκλεκτές παραστάσεις της Άνοιξης.

Έχοντας στις αποσκευές της την βραβευμένη μουσική και τα τραγούδια που έχει γράψει για το θέατρο και τον κινηματογράφο,  η Κατερίνα Πολέμη συναντά μία από τις πιο αισθαντικές και μεστές φωνές της νεότερης γενιάς, την Δήμητρα Σελεμίδου, που μετρά ήδη πολλές και σημαντικές κατακτήσεις σε απαιτητικές ερμηνείες κορυφαίων συνθετών αλλά και στις δικές της πρωτότυπες ερμηνείες.

Νεότατες, ταλαντούχες, ουσιαστικές, με ισχυρά διακριτό προσωπικό στίγμα αλλά και προσεκτικές επιλογές για τις οποίες έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις κοινού και κριτικών, η Κατερίνα και η Δήμητρα θα ενώσουν δύο πληθωρικούς μουσικούς  κόσμους στη σκηνή του Σταυρού του Νότου plus και θα μοιραστούν μαζί μας τον ενθουσιασμό, την αισθητική και το πάθος τους για το τραγούδι.

Mε επιλογές διαφορετικές από τις αναμενόμενες, με δημιουργική φόρα και εξαιρετικούς μουσικούς στο πλευρό τους, με ανατρεπτικές ενορχηστρώσεις, ρεπερτοριακές εκπλήξεις αλλά και σωστά κατανεμημένες  δόσεις συγκίνησης και ανάτασης, η Κατερίνα Πολέμη και η Δήμητρα Σελεμίδου θα καταθέσουν τη δική τους εκδοχή σε τραγούδια των πιο σημαντικών Ελλήνων συνθετών, ενώ δεν θα λείπουν και περάσματα από τραγούδια-διαμάντια του ξένου ρεπερτορίου, σε ένα πρόγραμμα που επιμελείται η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός Όλγα Λασκαράτου.

Στις 4 και 11 Απριλίου στο Σταυρό του Νότου Plus, η πιο φρέσκια και ενδιαφέρουσα πλευρά της σύγχρονης ελληνικής μουσικής θα στήσει μια υπέροχη ανοιξιάτικη γιορτή, μέσα από τη συνάντηση δύο κοριτσιών που ήρθαν για να υπηρετήσουν με αγάπη και ταλέντο τον μουσικό μας πολιτισμό, αλλά και να τον προχωρήσουν στο μέλλον.

Συντελεστές

Επιμέλεια προγράμματος: Όλγα Λασκαράτου

Μουσικοί:

Κατερίνα Πολέμη: Πιάνο, κιθάρα, ενορχηστρώσεις
Δημήτρης Θεοχάρης: Πιάνο
Βαγγέλης Τούντας: Βιολί
Πέτρος Βαρθακούρης: Κοντραμπάσσο, ηλεκτρικό μπάσσο
Άγγελος Πολυχρόνου: Ντράμς, Κρουστά

Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης
Φωτισμοί: Μαρία Αθανασοπούλου
Φωτογραφίες: Ανδρέας Σιμόπουλος
Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

13 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.