Katerine Duska live

Τη βραδιά ανοίγουν μουσικά οι Les Au Revoir

Μια από τις πιο ιδιαίτερες μέρες της χρονιάς η 14η Φεβρουαρίου και το Block 33 παρουσιάζει μία από τις πιο ιδιαίτερες νέες καλλιτέχνιδες που έχει πραγματικά ξεχωρίσει. Η “One in a million” ερμηνεύτρια Katerine Duska έρχεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου μαζί με την μπάντα της για μια μαγευτική βραδιά.

Η Katerine Duska είναι αναμφισβήτητα μία από τις καλλιτεχνικές εκπλήξεις των τελευταίων χρόνων και δίκαια έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση γύρω από το όνομά της, για τα κομμάτια της αλλά και τις πολύ ξεχωριστές live εμφανίσεις της. Τη βραδιά ανοίγουν μουσικά οι πολύ ανερχόμενοι Les Au Revoir.

Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Katerine Duska, είναι ελληνικής καταγωγής, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μόντρεαλ του Καναδά και κατάφερε επάξια να ξεχωρίσει με τη χαρακτηριστική χροιά της φωνής της καθώς και με την μέχρι τώρα πορεία της. Θεωρείται μία τις πιο σημαντικές νέες φωνές αλλά και δημιουργούς, πολυδιάστατη μουσικά και με μοναδική σκηνική παρουσία πάνω στη σκηνή. Έχει εμφανιστεί ήδη σε μεγάλα φεστιβάλ και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, αφήνοντας παντού τη φήμη μιας καταπληκτικής performer.

Έπειτα από την τεράστια επιτυχία του προηγούμενου κομματιού της “One in a million” η Katerine επέστρεψε πριν λίγο καιρό με ένα καινούργιο τραγούδι πολύ διαφορετικό από το προηγούμενο, κερδίζοντας και πάλι τις εντυπώσεις. Το “Wont Leave” είναι σε μουσική και στίχους της ίδιας και έχει ήδη μπει στο airplay πολλών ραδιοφώνων. Η Θεσσαλονίκη θα είναι ο πρώτος σταθμός της περιοδείας της για φέτος όπου θα παρουσιάσει με τους μουσικούς της τα πολύ γνωστά και επιτυχημένα τραγούδια της, κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο της καθώς και εμπνευσμένες διασκευές πολύ αγαπημένων της κομματιών.

Οι πολύ ανερχόμενοι Les Au Revoir είναι από τη Θεσσαλονίκη και έχουν προκαλέσει αίσθηση με τις πολύ ατμοσφαιρικές εμφανίσεις τους. Με ρετρό διάθεση και επιρροή από τους ρομαντικούς συνθέτες και τροβαδούρους όλων των εποχών, παρουσιάζουν μια ιδιαίτερη indietronica ακουστική που περικλείει ατμοσφαιρικούς και bossa nova ρυθμούς και μελωδίες. Τις ζωντανές τους εμφανίσεις χαρακτηρίζουν άρτιες ερμηνείες και προσεγμένη σκηνική παρουσία ενώ το ρεπερτόριό τους περιλαμβάνει κομμάτια διασκευασμένα πάντα μέσα από τη δικιά τους ιδιαίτερη ματιά. Η πρώτη τους επίσημη κυκλοφορία είναι μια διασκευή παλιού κομματιού σε bossa nova ρυθμό, στο κλασσικό τραγούδι «Θα Ξανάρθεις».

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

6 €
- 8 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.