Katerine Duska Live

Με κομμάτια από το ολοκληρωμένο album της “Embodiment” αλλά και διασκευές

Η Katerine Duska, που αποτελεί μία από τις πιο ιδιαίτερες φωνές της εγχώριας αγγλόφωνης μουσικής σκηνής εμφανίζεται live στο Six D.o.g.s την Παρασκευή 24 Μαρτίου. Μέσα από τoυς στίχους και τη μουσική της, αποκαλύπτει το μουσικό της υπόβαθρο ακολουθώντας Indie-Pop, Neo-Soul και Soulful Pop μονοπάτια.

Στα live της παρουσιάζει ιστορίες που μιλούν για τον έρωτα, τον δισταγμό και τις άμυνες απέναντι σε αυτόν, τον εσωτερικό διχασμό που προκαλούν στην εποχή μας τα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα, τα νέα ξεκινήματα και τη νοσταλγία που προκαλούν οι σχέσεις από απόσταση, αλλά και την επιθυμία για ζωή και αξιοποίηση του κάθε λεπτού που περνάει, περιγράφοντας εικόνες ενός ιδανικού, ίσως ουτοπικού μικρόκοσμου, ερμηνεύοντας τα singles που την έκαναν να ξεχωρίσει, “Slow”, “One In A  Million”, “Won’t Leave”, κομμάτια από τον ολοκληρωμένο album της “Embodiment” καθώς και διασκευές.

Ένα live με πολυσυλλεκτικό ήχο που αντλεί τα συστατικά του από διαφορετικούς μουσικούς χώρους, όπως pop, indie-electropop, soul και r&b μεταξύ άλλων, αποκαλύπτοντας ένα ευρύ μουσικό φάσμα που φανερώνει τις διαφορετικές επιρροές της Katerine, με κοινό παρονομαστή το ‘soulful’ στοιχείο της φωνής της, που έρχεται για να τα συνυφάνει όλα μεταξύ τους.

Συντελεστές

Γιώργος Μπουλντής, μπάσο
Αλέξανδρος Λιβιτσάνος, πλήκτρα
Μανώλης Γιαννίκιος, τύμπανα

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- 8 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.