Keyvan Chemirani & the Rhythm Alchemy με τον Σωκράτη Σινόπουλο στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

Keyvan Chemirani & the Rhythm Alchemy

Υπνωτιστικοί ήχοι κρουστών, kanjira και tablas, από τα βάθη της Ινδίας συναντούν τα δυτικότροπα ντραμς και το beatboxing της χιπ χοπ κουλτούρας, την πολίτικη λύρα και το βιολοντσέλο

2 Ιουλίου 2021
- 3 Ιουλίου, 2021

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2021 ο Keyvan Chemirani & the Rhythm Alchemy με τη συμμετοχή του Σωκράτη Σινόπουλου έρχονται στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου στις 2 και 3 Ιουλίου.

Η νέα δημιουργία του Ιρανού Κεϊβάν Σεμιρανί, που με το αλάνθαστο μουσικό αισθητήριό του αναμειγνύει διαφορετικές γλώσσες και παραδόσεις, είναι ένας ύμνος στο σύμπαν του ρυθμού. Υπνωτιστικοί ήχοι κρουστών, kanjira και tablas, από τα βάθη της Ινδίας συναντούν τα δυτικότροπα ντραμς και το beatboxing της χιπ χοπ κουλτούρας, αλλά και την πολίτικη λύρα του δεξιοτέχνη Σωκράτη Σινόπουλου και το βιολοντσέλο του βιρτουόζου Βενσάν Σεγκάλ. Με εφόδια τη γενναιοδωρία και την εξωστρέφειά τους, μοιράζονται τον πλούσιο και σύνθετο ήχο τους, και μετακινούνται μεταξύ στοχαστικής και εορταστικής διάθεσης, χωρίς, ωστόσο, ποτέ να ξεχνούν την αλχημική δύναμη του ρυθμού.

Συντελεστές

Μουσικοί: Djamchid Chemirani ζαρμπ, φωνή, Vincent Ségal βιολοντσέλο, Bijan Chemirani ζαρμπ, ντέφι, σάζι, Σωκράτης Σινόπουλος λύρα, Prabhu Edouard τάμπλα, καντζίρα, κρουστά, Julien Stella μπάσο κλαρινέτο, beatbox, Stéphane Galland τύμπανα, Keyvan Chemirani ζαρμπ, κρουστά, σαντούρι

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- 20 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

2, 3 Ιουλίου 2021 στις 21:30

Τιμή εισιτηρίου:

Είσοδος: 5
- 20 ευρώ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Παλαιά Επίδαυρος, Αργολίδα

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.