Το τρομερό παιδί της Γαλλικής electronica, ο Kid Loco, επιστρέφει με νέο album στις αποσκευές του: Confessions of a Belladonna Eater. Ήδη έχει ξεχωρίσει το “The Morning After” και η διασκευή στο “The Passenger”.

Ο Kid Loco είναι παραγωγός και remixer ηλεκτρονικής μουσικής, πρωτεργάτης της νέας γαλλικής μουσικής επανάστασης μαζί με τους Air, Daft Punk, Cassius, Mojo κ.α. Ξεκίνησε την μουσική του σταδιοδρομία παίζοντας κιθάρα (ξεκινώντας από την ηλικία των 13!) σε πολλά γαλλικά Punk συγκροτήματα στη δεκαετία του ’80. Η επιρροή της Rap μουσικής τον έκανε να αλλάξει κατεύθυνση και έτσι στα τέλη της δεκαετίας του 80 βρέθηκε να παίζει Reggae και Hip-Hop, σχηματίζοντας την μπάντα με όνομα “Mega Reefer Scratch”. Τo 1997, ακολούθησε το πρώτο του προσωπικό Album με τίτλο “Grand Love Story”, στο οποίο συνδυάζονται μαγικά η Rock και η Dance, στοιχείο που έδωσε στον Kid Loco αναγνώριση από την Ευρωπαϊκή Indie – Rock αλλά και Electronica σκηνή.

To 2001, κυκλοφόρησε το δεύτερο Full Length προσωπικό του Album με τίτλο “Kill Your Darlings”, με το οποίο εδραίωσε το όνομά του στην Elite της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής.
Από τότε δε σταμάτησε να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τα albums του.

O Loco έχει κάνει remixes για τους Stereolab, Pulp, Mogwai, the High Llamas, Dimitri from Paris, Talvin Singh κ.α., έχει κάνει συνεργασίες με τους Saint Etienne, ενώ έχει συνθέσει και το Soundtrack της ταινίας “The Graffiti Artist”, το οποίο και κυκλοφορεί με τον ομώνυμο τίτλο.
https://www.youtube.com/embed/5XjupTI92YY