«Kids Cooking Club» στην Πύρνα

Η ομάδα του Kids Cooking Club έρχεται στην Πύρνα, με συνταγές, ποδιές, κουτάλες, κατσαρόλες, για μια μαγειρική πανδαισία για παιδιά

Η ομάδα του Kids Cooking Club (www.kidscookingclub.gr) έρχεται στην ΠΥΡΝΑ, με συνταγές, ποδιές, κουτάλες, κατσαρόλες, για μια μαγειρική πανδαισία με τα Πυρνάκια!

Το Kids Cooking Club, που λειτουργεί στη Γλυφάδα, ιδρύθηκε από τον Executive Chef Kυριάκο Μελά, με σκοπό να βοηθήσει τα παιδιά να κατανοήσουν, μέσα από τη χαρά της μαγειρικής, τη σπουδαιότητα της θρέψης και της ισορροπημένης διατροφής και να αποκτήσουν γαστριμαργική παιδεία, πολύτιμη για την υγεία και τη μετέπειτα προσωπική τους ζωή.

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα παιδικών δραστηριοτήτων της Πύρνας στο https://www.pyrna.gr/gia-paidia

Τα Πυρνάκια:

Με μια ομάδα έμπειρων συνεργατών σχεδιάζουμε δημιουργικές δραστηριότητες που αναπτύσσουν τη φαντασία, τη συνεργασία, τη δημιουργικότητα, την ικανότητα επικοινωνίας, την κριτική σκέψη και το κέφι για ομαδικό παιχνίδι. Οι εκδρομές της Πύρνας για παιδιά με γονείς, γιαγιάδες ή παππούδες, άλλοτε μονοήμερες και άλλοτε πολυήμερες, έχουν δημιουργήσει μια ενθουσιώδη ομάδα μικρών περιηγητών.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

15 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.