Η προβολή βραβευμένων ντοκιμαντέρ στην ΠΥΡΝΑ συνεχίζεται με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο

Από το "The act of killing" μέχρι το ελληνικό «Φιλιά εις τα παιδιά»

Το κινηματογραφικό ντοκιμαντέρ διαπραγματεύεται την αθέατη όψη της ζωής. Χαρτογραφεί τις απρόσιτες πτυχές της, τρυπώνει στις ρωγμές της ύπαρξης και ανασύρει τα χαμένα κομμάτια του ατέρμονου παζλ της ανθρώπινης συνθήκης. Άλλοτε με δημοσιογραφική αμεσότητα και άλλοτε με ποιητική ελευθερία, ξετυλίγει τον μίτο που τρέφει την ελπίδα του θεατή πως ίσως και να υπάρχει έξοδος από τον λαβύρινθο.

O βραβευμένος σεναριογράφος – συγγραφέας Νίκος Παναγιωτόπουλος, μετά και την επιτυχημένη πρώτη ενότητα του Ιανουαρίου, μας παρουσιάζει τέσσερα ακόμα απολαυστικά δείγματα αυτού του τόσο ξεχωριστού είδους που μας δίνουν αφορμή για σκέψη και συζήτηση… από το περίφημο «The act of killing» μέχρι το ελληνικό «Φιλιά εις τα παιδιά» (προβολή στις 4 Μαρτίου, παρουσία του σκηνοθέτη Β. Λουλέ).

Διαβάστε περισσότερα για τις ομιλίες της Πύρνας στο  www.pyrna.gr/omilies

Όλο το νέο πρόγραμμα πολιτιστικής εταιρίας ΠΥΡΝΑ είναι διαθέσιμο στο www.pyrna.gr, με συνεχείς ενημερώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ΠΥΡΝΑ: Κοκκιναρά 43, Κηφισιά, καθημερινά εκτός Τετάρτης, 10:00-14:00 & 17:00-19:00, τηλ. 2106230913, fax: 2106232141, email: [email protected].

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

80 €
- 92 €
tags / Πύρνα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Κοκκιναρά 43, 145 63 Κηφισιά

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.