Το κινηματογραφικό ντοκιμαντέρ διαπραγματεύεται την αθέατη όψη της ζωής. Χαρτογραφεί τις απρόσιτες πτυχές της, τρυπώνει στις ρωγμές της ύπαρξης και ανασύρει τα χαμένα κομμάτια του ατέρμονου παζλ της ανθρώπινης συνθήκης. Άλλοτε με δημοσιογραφική αμεσότητα και άλλοτε με ποιητική ελευθερία, ξετυλίγει τον μίτο που τρέφει την ελπίδα του θεατή πως ίσως και να υπάρχει έξοδος από τον λαβύρινθο.

O βραβευμένος σεναριογράφος – συγγραφέας Νίκος Παναγιωτόπουλος, μετά και την επιτυχημένη πρώτη ενότητα του Ιανουαρίου, μας παρουσιάζει τέσσερα ακόμα απολαυστικά δείγματα αυτού του τόσο ξεχωριστού είδους που μας δίνουν αφορμή για σκέψη και συζήτηση… από το περίφημο «The act of killing» μέχρι το ελληνικό «Φιλιά εις τα παιδιά» (προβολή στις 4 Μαρτίου, παρουσία του σκηνοθέτη Β. Λουλέ).

Διαβάστε περισσότερα για τις ομιλίες της Πύρνας στο  www.pyrna.gr/omilies

Όλο το νέο πρόγραμμα πολιτιστικής εταιρίας ΠΥΡΝΑ είναι διαθέσιμο στο www.pyrna.gr, με συνεχείς ενημερώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ΠΥΡΝΑ: Κοκκιναρά 43, Κηφισιά, καθημερινά εκτός Τετάρτης, 10:00-14:00 & 17:00-19:00, τηλ. 2106230913, fax: 2106232141, email: pyrnanet@otenet.gr.