Κινητικά παιχνίδια για όλη την οικογένεια από τον Κινητήρα

Για παιδιά από 2 εως 5 ετών και τους γονείς τους

Ποικιλία δημιουργικών κινητικών παιχνιδιών θα γίνουν αφορμή να γνωρίσουμε τη δυναμική της ομάδας όπου μικροί και μεγάλοι αλληλεπιδρούν και συνυπάρχουν χωρίς διαχωρισμούς. Εμπνεόμενοι από τον αυθορμητισμό και την περιέργεια των παιδιών ξαναγνωρίζουμε το σώμα και τις κινητικές και εκφραστικές του δυνατότητες. Δουλεύουμε την ισορροπία, την ελαστικότητα, το συντονισμό, την ταχύτητα και την ανάπτυξη της επικοινωνίας με τα παιδιά. Καλλιεργούμε την αυτοπεποίθηση, την ανεξαρτητοποίηση, τη συνεργασία, τον έλεγχο των κινήσεων και τη χωροαντιληπτική ικανότητα σε ένα ασφαλές περιβάλλον για τα πρώτα χορευτικά τους βήματα.

Το πρώτο Κινητήρας Family της χρονιάς έχει θέμα τις έξυπνες πατούσες σε δράση.

Αναλυτικά:
-Ζέσταμα ποδιών και συντονισμός ομάδας: τρέχω-σταματώ
-Επίπεδα: Στέκομαι-Κάθομαι-Ξαπλώνω
-Οικειοποίηση-συνειδητοποίηση του χώρου
-Ταχύτητα και απόλαυση ομαδικής μετακίνησης

Κάθε φορά, σε κάθε συνάντηση, θα υπάρχει και διαφορετική θεματική. Ενδεικτικά: Χρώματα και Τοίχοι, Ταχύτητα και ομάδα, Σχηματισμοί στο χώρο, Αναγνώριση σχημάτων, Ρυθμικά μοτίβα, γνωριμία με κρουστά όργανα, Ρόλοι: Μουσικοί-Χορευτές-Θεατές-Ακροατές, Συνειδητοποίηση του Σώματος, Κινητικά παιχνίδια με στόχο την ενδυνάμωση των ποδιών και τα πρώτα τους άλματα.

Η Σάνια Στριμπάκου είναι χορεύτρια και δασκάλα χορού. Σπούδασε στην Κρατική Σχολή Χορού στην Αθήνα και στη Νέα Υόρκη με υποτροφία του Ιδρύματος Ωνάση. Έχει συνεργαστεί με πολλές ομάδες χορού στην Αθήνα και στο Άμστερνταμ και έχει επιμεληθεί την κίνηση σε θεατρικά έργα. Έχει διδάξει μουσικοκινητική αγωγή σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, σύγχρονο χορό και αυτοσχεδιασμό σε μεγαλύτερα παιδιά κι ενήλικες. Είναι μητέρα ενός πεντάχρονου κοριτσιού, πηγή έμπνευσης για το εργαστήρι για Γονείς και Παιδιά στο στούντιο Κινητήρας.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.