Κώστας Λειβαδάς: 18 Χρόνια Δρόμος

Μαζί του στη σκηνή Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Μπάμπη Στόκας κ.α.

Ο Κώστας Λειβαδάς, τραγουδιστής και τραγουδοποιός, φέτος γιορτάζει τη γλυκιά «ενηλικίωσή» του, αφού συμπληρώνει «18 χρόνια στο Δρόμο», 18 χρόνια τόσο στη σκηνή όσο και στη δισκογραφία. Και στήνει μια γιορτή, την Πέμπτη 2 Ιουλίου, στη Θεσσαλονίκη, στη Μονή Λαζαριστών, με τις ξεχωριστές ερμηνεύτριες των τραγουδιών του και αγαπημένες φίλες, Ελένη, Μελίνα, Ανδριάνα και Ζωή, αλλά και με τον Μπάμπη Στόκα, τον «ηλεκτρικό» του φίλο από τα παλιά.

Και όλα αυτά εν αναμονή της ολοκληρωμένης δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο «18 Χρόνια Δρόμος» που θα περιλαμβάνει τις πιο δυνατές στιγμές της πορείας του.

Στην παράσταση θα ακουστούν όλα τα αγαπημένα τραγούδια από την αρχή της διαδρομής του Κώστα Λειβαδά, όπως το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», το «Πιάσε Με», το «Για να σε συναντήσω», το «Σαν να μην πέρασε μια μέρα» (γραμμένο παρέα με τον Γιώργο Δημητριάδη) έως την πολύ μεγάλη επιτυχία του, «Η επιμονή σου». Αλλά και το «Εγώ σ’ αγάπησα εδώ», τα «Παιδιά των Δρόμων», το «Μοίρα μου Έγινες», το «Είναι εντάξει μαζί μου», το «Στων Φίλων τα Σπίτια» και τα καινούρια τραγούδια «Τράβα ρε Μάγκα», που ηχογράφησε μαζί με τη μούσα του Ελένη Τσαλιγοπούλου, όπως και το ολοκαίνουριο «Βρέχει στην Ίωνος Δραγούμη», που μοιράζεται με τη Μελίνα Ασλανίδου.

Πανσέληνος του Ιουλίου, λοιπόν, και μαζί με τον Κώστα και όλες τις αγαπημένες του φωνές, θα βρεθεί στη σκηνή ένας από τους μεγαλύτερους σύγχρονους Έλληνες μουσικούς, ο κορυφαίος στο μπουζούκι, Μανώλης Καραντίνης.

Συντελεστές

Μαζί τους οι μουσικοί: Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου (κιθάρες, μαντολίνο), Βαγγέλης Καλαμάρας (τύμπανα), Βαγγέλης Τζάτσος (μπάσο), Αργύρης Διαμαντής (κρουστά)

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- 12 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.