Ο Κωστής Μαραβέγιας σε μια συναυλία ρεφενέ στην Πλατεία Νερού

Κωστής Μαραβέγιας

Μια μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία μαζί με τους Θεανώ Σακαλίδου, Λεμονιά Μπέζα και Swinging Cats

«Πού τι σημαίνει ρεφενέ;  Ότι ο καθένας φέρνει ό,τι έχει. Φέρνεις τα μικροπράγματα σου. Φέρνεις τη χαρά σου, το χαμόγελό σου. Φέρνεις τον φίλο σου. Φέρνεις την παρέα σου. Φέρνεις το αμόρε σου. Φέρνεις το θέμα σου, την ιστορία σου. Και την λύπη σου φέρε αν έτσι νιώθεις. Φέρε και το μαγιό σου, ποτέ δεν ξέρεις. Φέρε όλα τα μικρά σου και καθημερινά. Πολλά μικρά και καθημερινά κάνουν κάτι μεγάλο.»

Σε αυτό το «μεγάλο», ο Κωστής θα βάλει τη μουσική, θα βάλει τις λέξεις και τις νότες, θα βάλει τα τραγούδια του που το κοινό αγαπάει, θα βάλει το αίσθημα και το συναίσθημα, θα βάλει το soundtrack της βραδιάς. Την μουσική της χαράς. Και η νύχτα θα βάλει φεγγάρι κι αστέρια. Και πολλά πολλά «Μικροπράγματα» θα κάνουν ένα μεγάλο πράγμα από αυτά που μοιραζόμαστε όλοι.

Μαζί του παίζουν, οι σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο) και Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα).

 

Πρόγραμμα

19:00: Θεανώ Σακαλίδου, Λεμονιά Μπέζα
20:00: Swinging Cats
21:30: Κωστής Μαραβέγιας

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 15 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.