Larry Gus Live w/ Alex Tsiridis, Giganta & Chevy

Αυτοσχεδιαστικές live εμφανίσεις από την εγχώρια μουσική πραγματικότητα

Το τρίτο και τελευταίο για το 2015 Red Bull Music Academy Night στο six d.o.g.s, εστιάζει στην εγχώρια μουσική πραγματικότητα. Επίτιμος καλεσμένος για ένα live, ο Larry Gus, με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του άλμπουμ του «Ι need new eyes» στην αμερικάνικη ετικέτα DFA. Μαζί του δύο RBMA past participants, οι Αlex Tsiridis και Giganta. To line-up συμπληρώνει o resident DJ του six d.o.g.s, Chevy.

O Παναγιώτης Μελίδης, όπως είναι το κανονικό όνομα του Βεροιώτη μουσικού, ξεκίνησε το project Larry Gus το 2006. Oι αρχικές sampled-based ηχογραφήσεις του χρησιμοποιήθηκαν κατά κύριο λόγο σε αυτοσχεδιαστικές live εμφανίσεις. Το ντεμπούτο άλμπουμ του ‘Stitches’ κυκλοφόρησε στην Ελληνική Cast-a-blast του Blend.

Μετά από μια σειρά remixes και συμμετοχές σε συλλογές, υπέγραψε στην εμβηματική, Νεουρκέζικη DFA records. Εκεί κυκλοφόρησε τα ‘Silent Congas’ και ‘Years Not Living’, πριν το φετινό άλμπουμ, που τον καθιερώνει οριστικά στο παγκόσμιο underground, με τις ζωντανές εμφανίσεις του να πληθαίνουν.

Ο Ελληνο-Βρετανός Alex Τσιρίδης, ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα από πολύ μικρός και το 2008 επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο Red Bull Music Academy στη Βαρκελώνη. Η γνωριμία του εκεί με τον Hüseyin Evirgen, επίσης participant στο RBMA, ειχε ως αποτέλεσμα τους Cassegrain, βασικό project του Alex. Στις μέρες μας το ντουέτο ζει στο Βερολίνο, ενώ πριν περίπου ένα χρόνο κυκλοφόρησε το ντεμπουτο άλμπουμ του ‘Centres of Distraction’. Οι Cassegrain έγιναν γνωστοί για το hardware-based live τους, το οποίο έχουν παρουσιάσει σε πολλά μερη παγκοσμίως.

H ‘Giganta’ είναι το μουσικό πρότζεκτ της Ελένης Αδαμοπούλου. Η παραγωγός και sound designer έχει κυκλοφορήσει το ΕP ‘Force’ στην δισκογραφική εταιρία Werkdiscs, σε συνεργασία με την Ninja Tune. To 2011 συμμετείχε στο Red Bull Music Academy της Μαδρίτης. Έχει εμφανιστεί σε διάφορα φεστιβάλ στην Ευρώπη, ενώ έχει παίξει σε events με τους Falty DL, Actress, Benji B, Michael Mayer κ.α.

Ο ήχος της είναι ένα συνδυασμός bass booms και future garage, με πειραματική διάθεση. Ως sound designer έχει δημιουργήσει μουσική και ήχους για animation, apps, sites, installations, εκθέσεις, και πειραματικές χορευτικές παραστάσεις. Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζεται η ραδιοφωνική της εκπομπή ‘Μadly’ στον Paranoiseradio.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- €
tags / dj sets

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.