Το ταξίδι των Drive συνεχίζεται: Μετά από τις δύο βραδιές του περασμένου Γενάρη, οι Last Drive επανέρχονται με ένα ακόμη unplugged live set στις 13 και 14 Μαΐου.

Μία από τις rock ‘n roll μπάντες στην Ελλάδα, παρουσιάζει τραγούδια από ολόκληρη την πορεία της. Το line-up των Last Drive – αποτελούμενο από τους «ιστορικούς« Alex K (μπάσο / φωνή), Γιώργο Καρανικόλα (κιθάρα / φωνή), Chris B.I. (drums) και τον Στέφανο Φλώτσιο (κιθάρα) – θα μας προσφέρει μία ακουστική εκδοχή πολλών αγαπημένων κομματιών τους.

Και αυτή τη φορά μάλιστα προσθέτουν τραγούδια που δεν συμπεριέλαβαν στα προηγούμενα set, ζητώντας την συνδρομή φίλων και συνοδοιπόρων μερικοί εκ των οποίων δεν είναι καθόλου συνηθισμένοι: Ο Φώτης Σιώτας που τον γνωρίσαμε εως βιολιστή, ως σολίστα δεξιοτέχνη, ενορχηστρωτή και ερμηνευτή σε πάρα πολλές μουσικές συνεργασίες από το σχήμα του Θανάση Παπακωνσταντίνου ως τους Sancho 003 και ο Γιάγκος Χαιρέτης λαουτιέρης από τα Ανώγεια, παλιό μέλος των Επισκεπτών του Γιάννη Αγγελάκα και συνεργάτης των Ψαραντώνη και Ψαρογιώργη, ξεχωρίζουν στο κομμάτι των φίλων που συνδράμουν. Τα δύο live πλαισιώνουν και οι Νίκος Κεντζέας στο κοντραμπάσο, Άγγελος Κώττας στα κρουστά και ο Digital Alkemist επίσης στα κρουστά.