Η Αγγελική Λόη παρουσιάζει την έκθεση με τίτλο ”layer upon layer” στις ισόγειες προθήκες που ανήκουν στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΤμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης, και οι οποίες τον τελευταίο καιρό φιλοξενούν πρωτότυπες εικαστικές παρεμβάσεις καλλιτεχνών. Η πρωτοβουλία ανήκει στον Κωσταντίνο Μπάσιο, συνεργάτη του ΕΚΠΑ, στο Εργαστήριο Πολιτικής Επικοινωνίας και μέλος της A.I.C.A. (Διεθνής Ένωση Τεχνοκριτικών).

Η Λόη, ζώντας ουσιαστικά στο κέντρο της Αθήνας, σκηνοθετεί έναν κόσμο από προσωπικά βιώματα και καθημερινές εικόνες της πόλης. Έργα που δημιουργούνται από τη συλλογή αντικειμένων τα οποία μεταλλάσσονται και νοηματοδοτούν τα ζητήματα που την απασχολούν.

Χρησιμοποιώντας ποικίλους τρόπους και υλικά δημιουργεί εικόνες για πράγματα που έχουν να κάνουν με το τραύμα σε ένα κτήριο, ή σε έναν άνθρωπο, με τις ανθρώπινες σχέσεις και τις εύθραυστες ισορροπίες τους, με τις προσωπικές αναζητήσεις στη δύσκολη καθημερινότητα, με την αγάπη για τη φύση. ”Layer upon layer”, στρώση πάνω στη στρώση, επίπεδο πάνω στο επίπεδο, συμβάν πάνω στο συμβάν. Όπως η μνήμη, οι μέρες, τα χρόνια, όπως οι βιτρίνες της παροδίου στοάς του ΕΚΠΑ, με το γυάλινο παραπέτασμα να προστατεύει σαν κέλυφος το περιεχόμενο, ορατό όλο το 24ωρο.

Η Αγγελική Λόη γεννήθηκε στη Ναύπακτο. Αρχικά σπούδασε οδοντοτεχνική και στη συνέχεια ζωγραφική κοντά στον Γιώργο Ρόρρη και στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών (2010-2015) με καθηγητές τον Γ. Ψυχοπαίδη και τον Μ. Σπηλιόπουλο. Έχει πραγματοποιήσει 2 ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα (2005, 2011) και 2 στην Ελβετία (2015, 2016) και έχει πάρει μέρος σε αρκετες ομαδικές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το καλοκαίρι του 2018 παρουσίασε σε ιχθυοπωλείο της Ναυπάκτου πρωτότυπη έκθεση με τίτλο «Στο ψαρόχαρτο». Στα χρόνια της μαθητείας της στην Α.Σ.Κ.Τ. τιμήθηκε με έναν έπαινο και 2 βραβεία. Είναι μέλος της ομάδας JJc.