Ο Leon of Athens ολοκληρώνει την περιοδεία του με δύο live στο six d.o.g.s.

Ανεβαίνει στη σκηνή λίγο μετά την κυκλοφορία του πρώτου του ελληνόφωνου single «ΑΝΕΜΟΣ» 

Leon of Athens, ολοκληρώνει την ευρωπαϊκή του περιοδεία, στην Αθήνα με δύο συναυλίες στις 17 & 24 Ιανουαρίου στο six d.o.g.s.

Λίγο μετά την επίσημη κυκλοφορία του πρώτου του ελληνόφωνου single «ΑΝΕΜΟΣ» σε συνεργασία με την Katerine Duska, ο Leon of Athens ανεβαίνει στη σκηνή του six d.o.g.s. τις δύο τελευταίες Παρασκευές του Ιανουαρίου και παρουσιάζει στο κοινό τη νέα του δουλειά live. Κλείνοντας μια χρονιά γεμάτη από tours, βραβεύσεις και lives στο εξωτερικό, ο Leon of Athens, συνεχίζει το 2020 με την συμμετοχή του στα Shaky Knees και SXSW festivals να έχει ανακοινωθεί ήδη. Το setlist των δύο συναυλιών στην Αθήνα, περιλαμβάνει κυκλοφορίες του καλλιτέχνη , αγαπημένες του διασκευές μέσα από την ερμηνεία του αλλά και φρέσκα ακυκλοφόρητα κομμάτια από το 3ο προσωπικό του album που αναμένεται μέσα στο 2020.

Παρασκευές 17 και 24 Ιανουαρίου, στο six d.o.g.s.  δύο live με χορό και δυναμικό ήχο, συνδιασμένα  από την μπάντα του Leon of Athens. Στη σκηνή θα ανέβουν και guests έκπληξη. Opening από τους post punk – synth pop αθηναίους St.Guilt.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

7 €
- 10 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.