Let me know! festival 2016: woman

Η πρώτη δράση του festival με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Τρείς κυρίες με τις μπάντες τους, η Katerine Duska, η Angelika Dusk & η Daphne And The Fuzz (open act) σε ένα live, για περισσότερες από δύο ώρες στο stage του death disco για όλες τις εορτάζουσες. Ακολουθεί closing party, με τη Ladydust στα decks.

Katerine Duska, η “One in a million” ερμηνεύτρια. Έπειτα από την τεράστια επιτυχία του πρώτου κομματιού της “One in a million” και του πολύ διαφορετικού κομματiού “Won’t Leave”, η Katerine Duska επιστρέφει με το πρώτο έξ ολοκλήρου αγγλόφωνο album της ”Embodiment”, συνεχίζωντας τη διαδρομή της σε Indie-Pop, Neo-Soul και Soulful Pop μονοπάτια.

Η δημιουργός του single “Beautiful Love” και του άλμπουμ “Marionette”, Angelika Dusk, συμμετέχει για πρώτη φορά στο Let Me Know! Festival. Με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και επιλογές αγαπημένων της κομματιών, διασκευασμένα με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο, κάθε ζωντανή εμφάνισή της επιφυλάσσει ένα ξεσηκωτικό set.

Blues και soul μελωδίες σε vintage rock και psych pop ενορχηστρώσεις, από τη Daphne And The Fuzz. Με τον Μάρτιο, να αποτελεί το μήνα που θα γίνει το release του πρώτου της δίσκου, το event θα είναι και η αφορμή να παίξει ακυκλοφόρητα κομμάτια πρώτη φορά στο κοινό του festival.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

6 €
- 8 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.