Let me know! festival 2015: Interruption

Οι Victory Collapse εμπνέονται & παρουσιάζουν τη νέα ταινία του Γιώργου Ζώη

Μετά την έκδοση του νέου τους album atlas, οι Victory Collapse παρουσιάζουν τη νέα ταινία του Γιώργου Ζώη, Interruption, στον κινηματογράφο Τριανόν την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου.

Οι Victory Collapse, από τα ανερχόμενα post punk group, εμπνέονται από το Interruption και γράφουν ειδικά μουσική, για να την παρουσιάσουν μαζί με κομμάτια από το νέο τους δίσκο, σε ένα σύνθετο οπτικοακουστικό happening, που θα περιλαμβάνει εικόνες, αποσπάσματα, συνεντεύξεις συντελεστών και επιπλέον σκηνές, της νέας ταινίας του Γιώργου Ζώη: Interruption, η οποία ήδη συμμετείχε στα προγράμματα του διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου Βενετίας και του διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο διαγωνιστικό του τμήμα.

Σε αυτό το ταξίδι στα όρια, ανάμεσα στο θέατρο και την πραγματικότητα, τις αισθήσεις και την κραυγή και απέναντι σε μία Δύση που παραπαίει, open act θα είναι οι μελαγχολικοί περιπλανώμενοι μουσικοί της Κωμωδίας Θανάτου, με το σκοτεινό λυρικό ρομαντισμό τους.

Ο Γιώργος Ζώης του casus belli (επίσημη παρουσίαση στο φεστιβάλ Βενετίας 2010, 6 βραβεία φεστιβάλ Δράμας 2010 και το βραβείο καλύτερης μικρού μήκους ταινίας το 2011, από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου) και των τίτλων τέλους (βραβείο EFA καλύτερης ευρωπαϊκής μικρού μήκους ταινίας στο φεστιβάλ Βενετίας 2012 και υποψηφιότητα καλύτερου ευρωπαίου σκηνοθέτη 2012  στην Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου), στην πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Interruption, πριν βγει στους κινηματογράφους, δημιουργεί ένα οπτικοακουστικό υλικό, αποκλειστικά για το κοινό του festival.

Για περισσότερες από δύο ώρες αναμετρώνται το cinema με τη μουσική, ο σκηνοθέτης με τις μπάντες, το κοινό με το ζωντανό ήχο και την κινηματογραφική εικόνα.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.