Καθε χρόνο γύρω στην πρωτοχρονιά η Nalyssa Green, η Δεσποινίς Τρίχρωμη και ο Log Out νιώθουν μια ξαφνική περίεργη ανάγκη για ένα ανάμεικτο κοινό live, όπου παίζουν εναλλάξ κομμάτια τους, κάποιες φορές ακόμα και συνδυαζόμενοι επί της σκηνής. Και φέτος λοιπόν θα βρεθούν στο Bios, στις 29 Δεκεμβρίου για να παίξουν κομμάτια από τα πρόσφατα άλμπουμ τους ή/και από τα επερχόμενα άλμπουμ τους.

Η Nalyssa Greenπρόσφατα κυκλοφόρησε τον τρίτο δίσκο της, τον πρώτο ελληνόφωνο, με τίτλο Μπλουμ. Ο δίσκος γνώρισε πολλή αγάπη από τους ακροατές του και τώρα ελεύθερος εκεί έξω συνεχίζει το ταξίδι του συντροφεύοντας αυτούς που γνώρισε και συναντώντας καινούριους συντρόφους. Το Μπλουμ κυκλοφορεί σε βινύλιο και cd από την Inner Ear, καθώς και σε 3D printed usb digital album.

Η Δεσποινίς Τρίχρωμη θα πατήσει και φέτος προ-προ-προ-πρωτοχρονιάτικα πλήκτρα κ θα τραγουδήσει με τους φίλους της παλιά και τωρινά τραγούδια της.

Ο Log Out ετοιμάζεται πυρετωδώς να κυκλοφορήσει το τρίτο άλμπουμ του που θα ονομάζεται Ν91° και θα λέει την ιστορία ενός ναυαγού και ενός ταξιδιού πέρα από τις 90 βόρειες παράλληλους του χάρτη. Έχει πρόσφατα κυκλοφορήσει τα πρώτα σινγκλ μέσα από το δίσκο, τα οποία έχουν συνδυαστεί και με συγχρονισμένα βίντεο. Στο λάιβ θα παίξει κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο καθώς και κάποια από τα ακόμα ακυκλοφόρητα κομμάτια με ελληνικό στίχο που συνήθως διανθίζουν τα αθηναικά live του.