Η brass μπάντα με το πηγαίο ταλέντο και την αστείρευτη ενέργεια, γέννημα θρέμμα Νέας Υόρκης που εντυπωσίασε την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, αποκτώντας εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές και άλλους τόσους YouTube fans, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στο Gagarin 205.

Η ιστορία τους ξεκινά πριν δεκατρία χρόνια, το 2006 σε ένα Ωδείο της Νέας Υόρκης, όταν ο σουσαφωνίστας Buyo θέλησε να συμμετάσχει με τους φίλους του στην ετήσια παρέλαση της φιλιππινέζικης κοινότητας. Λίγα μέτρα από το τέλος της παρέλασης, οι Lucky Chops έστησαν το δικό τους πάρτυ και, φυσικά, έκλεψαν τις εντυπώσεις. Η αναγνωρισιμότητά τους στους σταθμούς του μετρό, εκτός από κάποιες απαγορευμένες ουσίες, εισιτήρια για παραστάσεις στο Broadway και αεροπορικά εισιτήρια προς διάφορους προορισμούς, τους έχει χαρίσει παθιασμένο κοινό και αναζωογονητικές live εμφανίσεις σε περισσότερες από εικοσιπέντε χώρες.

Οι ίδιοι αποδίδουν την ενέργειά τους στην επιθυμία τους να μοιράζονται την θεραπευτική δύναμη της μουσικής. Όταν μάλιστα δεν βρίσκονται σε κάποιο stage, οι Lucky Chops οργανώνουν live σε σχολεία, θέλοντας να αναδείξουν την σημασία των μουσικών και καλλιτεχνικών σπουδών στο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα.

Πνευστά, κρουστά, χορός.

Γιορτάζοντας την κυκλοφορία του πρώτου τους crowd funded studio album, οι Νεοϋορκέζοι Lucky Chops ετοιμάζονται να κατακτήσουν τον κόσμο με ένα brassy funky setlist από το οποίο φυσικά δεν απουσιάζουν τα αγαπημένα “Coco”, “Danza”, “A/B Jam”.