90's μουσικές, τηλεοπτικά σάουντρακ & καλτ στιγμές σε μια γιορτή για την Ιστορία της TV

90’s μουσικές, τηλεοπτικά σάουντρακ και καλτ στιγμές στο 1ο Makarenia Party, το blog για την παλιά κουλή τηλεόραση που όλοι αγάπησαν, μετά την ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων ελληνικών σειρών στην Ιστορία της TV, έρχεται λίγο πριν τα Χριστούγεννα στο Ρομάντσο για να παρουσιάσει την κορυφαία δεκάδα σε μια γιορτή.

Οι βάτες της Κατερίνας Σοφιανού, τα γυαλιά της Μαρκάτου, τα «άι σαρβάι» της Ασπασίας, οι ετόλ της ΝτένΜαρ, οι κουραμπιέδες της Σωσώς, το Γιόκερ του Σάββα, όλα θα βρίσκονται εκεί και θα παίζουν στις οθόνες, μέχρι να αποκαλυφθεί, στις 23:00 ακριβώς, ποια σειρά κρύβεται στο νούμερο 1.

Στα decks ο Gizmo των Trashformers, με μουσικές από τα αγαπημένα ‘90s, μελωδίες που έγιναν γνωστές από τη μικρή οθόνη και ήχους που θα ταξιδέψουν στην πιο καλτ πλευρά των παιδικών χρόνων.

Τι είναι το Μακαρένια
Ατάκες. Σκηνές. Καλτ επεισόδια. Κουλά αστεία. Επαναλήψεις στις 15:00. Οι σειρές που μας μεγάλωσαν. Τα best of τους σε top 10s και trivia αφιερώματα με άχρηστες, αλλά απολαυστικές λεπτομέρειες από τα ελληνικά sitcoms των ’90s και των ’00s. Το Μακαρένια ξεκίνησε την ιντερνετική πορεία του το 2013 και συνέχισε την καθημερινή επαφή με τους φίλους της τηλεόρασης μέσα από τη σελίδα-κοινότητά του στο Facebook.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.