Manouchedrome & Μπάντα Ταπί: Α Swingin’ Gypsy Jazz Xmas

Μία βραδιά με blues και gypsy jazz μελωδίες

Χριστούγεννα σημαίνει πολλά πράγματα. Ένα εκ των οποίων είναι σίγουρα η μουσική. Μουσική και φίλοι, μουσική και φώτα, μουσική και ποτά και βόλτες και το κέντρο της πόλης στολισμένο, μουσική και συναυλίες. Σε αυτό το φόντο, ο χώρος του ΙΛΙΟΝ plus, στα πλαίσια του εορταστικού –“The Christmas Sessions”– πρoγράμματός του, διοργανώνει μία γκρουβάτη χριστουγεννιάτικη συνάντηση δύο εκ των πιο δραστήριων σχημάτων της αθηναϊκής gypsy jazz / swing σκηνής. Manouchdrome και Μπάντα Ταπί ενώνουν τις δυνάμεις τους στα φετινά Christmas Sessions.

Manouchedrome ft Sofia Braila& Alexis Stenakis
Οι Manouchedrome μάς ταξιδεύουν στην εποχή του ’30, παίζοντας Valse, Bolero, Bossa και Swing της εποχής. Κύρια επιρροή τους: η μουσική του Django Reinhardt. Οι Manouchedrome δημιουργήθηκαν το 2014. Έχουν εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές, event, και φεστιβάλ στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα, όπως τα Django Fest της Αθήνας 2014 & 2015 & 2016 , το φεστιβάλ Petit Paris de Athenes 2014 & 2015 & 2016 και το Park Festival 2015.

Θα παρουσιάσουν δικές τους συνθέσεις και κλασσικά Gypsy Jazz κομμάτια, τα οποία αποτελούν μέρος της δισκογραφικής τους δουλειάς με την FmRecords Label , με special guest τους τον Alexis Stenakis στο κλαρινέτο και Sofia Braila στο τραγούδι.

Μπάντα Ταπί:
Όταν το ζητούμενο είναι ο χορός, τότε δεν υπάρχουν όρια. Η gypsy jazz και το swing μελώνουν τα μελομακάρονα, όσο τα blues και τα rock ’n’ roll βάζουν το αστέρι στην κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου. H reggae και το electro-swing φιλιούνται κάτω απο το γκί και κλέβουν την παράσταση.

Συντελεστές

Manouchedrome:
Demetrio Psallidas – Gypsy Κιθάρα
Elena Malamou – Gypsy Κιθάρα
Dimitris Partsaklos – Κοντραμπάσο

Special Guests:
Sofia Braila – Φωνή
Alexis Stenakis – Κλαρινέτο

Η μπάντα Ταπί είναι:
Κώστας Γ.: τραγούδι
Γιώργος Μουρίκης: κιθάρα
Έλλη Βασιλάτου: κλαρινέτο
Χρήστος Γ.: μπάσο
Χάρης Παρασκευάς: drums

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.