Marco Shuttle: Fasma Festival 2015 pre-event #2

Ένα πολύωρο σετ ηλεκτρονικής μουσικής από τον Ιταλό Marco Shuttle

Μετά την πρόσφατη εισαγωγή του Fasma Festival 2015 στο six d.o.g.s, το Fasma ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη για το δεύτερο κατά σειρά pre-event της φετινής χρονιάς. Αναδεικνύοντας το πνεύμα της διοργάνωσης και εκτός Αθηνών, το Fasma συνεργάζεται με μια εκ των πιο ενεργών ομάδων της Θεσσαλονίκης, τους be uncensored, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Ιταλό Marco Shuttle, το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 στο Club Division.

Μετά την κυκλοφορία του EP “Sing Like a Bird” στην ετικέτα του Peter Van Hoesen και έχοντας ήδη λάβει εξαιρετικές κριτικές από το Resident Advisor, FACT και Juno για το LP “Visione” ο αινιγματικός ιδρυτής της Eerie Records, με τον έντονα ατμοσφαιρικό και φουτουριστικό ήχο που χαρακτηρίζει τη μουσική του, θα βρεθεί πισω από τα decks του Club Division για ένα πολύωρο σετ. Στο πλευρό του οι resident djs και host της βραδιάς be uncensored.

Marco Shuttle

Με έδρα του το Λονδίνο, ο Ιταλός Marco Shuttle δραστηριοποιείται στην underground ηλεκτρονική σκηνή από την ηλικία των 15 ετών, αρχικά ως promoter και στην συνέχεια ως dj και παραγωγός. Κινούμενος σε πιο αφαιρετικά πλαίσια της techno σκηνής, κατάφερε να δημιουργήσει τον δικό του ξεχωριστό ήχο τα τελευταία χρόνια. Έχοντας κυκλοφορίες στις σημαντικότερες ετικέτες όπως στις Τime To Express, The Bunker και Clone, οι ήχοι του Mario είναι οργανικοί και ιδιαιτέρως προσεγμένοι.

Τόσο ως Dj, όσο και ως ιδρυτής και παραγωγός στην Eerie Records, ο Marco Shuttle δημιουργεί και επιλέγει μουσική εστιάζοντας πάντα στην ισορροπημένη εφαρμογή της αισθητικής με την λειτουργικότητα και το μέτρο. Οι παραγωγές του είναι συνήθως βαθιές και σκοτεινές, με έντονα κρουστά, ατμοσφαιρικό ηλεκτρονικό ήχο και groovy μπασογραμμές.

Η νέα χρονιά έρχεται πολλά υποσχόμενη για τον Marco με το 2014 να κλείνει επιτυχώς τόσο σε επίπεδο live εμφανίσεων όσο και παραγωγής, με την κυκλοφορία του στην “Time To Express” του Peter Van Hoesen καθώς και στην νεοσύστατη νεοϋορκέζικη ετικέτα “The Bunker New York”.

Be Uncensored DJs

Οι Be Uncensored αποτελούνται από τους Kabelsalat, Rhyleb και Hearthink. Τρεις καλλιτέχνες με διαφορές στο μουσικό υπόβαθρο και με ξεχωριστές διαδρομές, τους οποίους ένωσε ο κοινός άξονας του γνήσιου πάθους για την ηλεκτρονική μουσική, το clubbing και τις σχετιζόμενες τέχνες. Σκοπός των Be Uncensored είναι η αναβίωση της ανόθευτης underground κουλτούρας, διοργανώνοντας DIY parties σε χώρους ιδιαίτερης αισθητικής και σκοτεινά dancefloors.

Από τον Οκτώβριο του 2012 έχουν διοργανώσει περισσότερα από 20 parties σε εγκαταλελειμμένες βιοτεχνίες, σκοτεινά υπόγεια αλλά και σε club, με καλεσμένους καλλιτέχνες παγκόσμιου βεληνεκούς στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής.

Fasma Festival

Στόχος του Fasma Festival είναι η ανάδειξη του πρίσματος μέσω του οποίου εκδηλώνεται η σύγχρονη αστική τέχνη. Από την πειραματική μέχρι την χορευτική μουσική και από τις οπτικό-ακουστικές εγκαταστάσεις ως τα τεχνικά workshops, το Fasma αποσκοπεί στη σύζευξη της τέχνης με την τεχνολογία, τη μουσική και τον πολιτισμό.

Προσκαλώντας το κοινό να βιώσει μια πολύπλευρη εμπειρία, το Fasma Festival 2015 θα παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στις καινοτόμες καλλιτεχνικές δημιουργίες όπως αυτές εκφράζονται μέσα από την σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- 7 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.