Το Μουσικοδρόμιο υποδέχεται τη Μαριέττα Φαφούτη που έρχεται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για να μας «ταξιδέψει» με το μελωδικό της ξόρκι.

Η Μαριέττα Φαφούτη προσκαλεί τους επιβάτες και τους επισκέπτες του αεροδρομίου της Αθήνας σε ένα κεφάτο πάρτι γεμάτο χορό, παρουσιάζοντας δικά της τραγούδια και διασκευές, με επιρροές από disco, soul, μιούζικαλ, μελωδίες της δεκαετίας του ’60 και του ’70 και τραγούδια που θα μπορούσαν να ντύνουν μουσικά τα κλασικά spaghetti western.

Μαριέττα Φαφούτη

Η Μαριέττα Φαφούτη γράφει μουσική για ταινίες, ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικές παραγωγές, διαφημίσεις, θεατρικές παραστάσεις, μιούζικαλ, video games και εικόνα. Το φθινόπωρο του 2010 κυκλοφόρησε ο πρώτος της προσωπικός δίσκος, «Try A Little Romance», από την Inner Ear με παραγωγό τον Νίκο Αγγλούπα (aka Ottomo). Ενάμιση χρόνο αργότερα, κυκλοφόρησε και ο δεύτερος δίσκος της «Homemade Joy» από την Inner Ear σε παραγωγή Θοδωρή Ζευκιλή. Με σύμμαχο ένα ξόρκι από το νέο της δίσκο, η Μαριέττα κατέκλυσε τα ραδιόφωνα με το single «Kookoobadi», το οποίο διαδέχτηκε επάξια το «Don’t stop».

Το Μουσικοδρόμιο αποτελεί μέρος του project Fly me to the Moon, συνεργασία του ΔΑΑ και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα στα www.aia.gr και www.elculture.gr.