Marina and the Diamonds

H pop ερμηνεύρια για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Τα διαμάντια είναι παντοτινά συνηθίζουν να λένε. Τα τραγούδια επίσης. Διαρκούν όσο υπάρχουν άνθρωποι που τα ακούν
ή τα τραγουδούν. Ίσως αυτό να είχε στο μυαλό της η Μαρίνα-Λαμπρινή Διαμαντή ή Marina and the Diamonds αν προτιμάτε, όταν ξεκινούσε την ενασχόληση της με το τραγούδι. Η ελληνικής καταγωγής ερμηνεύτρια γεννήθηκε στην Ουαλία και συγκαταλέγεται στα πιο hot ονόματα της pop μουσικής. Το Σάββατο 5 Μαρτίου η «Marina and the Diamonds» θα επισκεφθεί για πρώτη φορά την χώρα μας, δίνοντας ένα show στην Πειραιώς 117.

Με την ιδιόρρυθμη persona της κατάφερε να συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Ο πρώτος της δίσκος “Family Jewels” έγινε χρυσός στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ και το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο “Electra Heart” πήγε στο νούμερο 1 των αγγλικών charts, με την Marina να συμμετέχει στα μεγαλύτερα festivals και να περιοδεύει σε όλο τον κόσμο απασχολώντας τα μουσικά media του πλανήτη.

Μεσολάβησαν 3 χρόνια μέχρι τον πιο πρόσφατο δίσκο της, “Froot” που ήρθε να επιβεβαιώσει τη δυναμική της, η Marina έρχεται λοιπόν στην Ελλάδα για παρθενική φορά στην καριέρα της.

H Ilia Darlin θα ανοίξει την συναυλία της «Marina and The Diamonds». Μετά από τρία χρόνια από την τελευταία της κυκλοφορία, η Ilia Darlin επιστρέφει για να μοιραστεί το νέο της project με τίτλο #ΚΟC.

Το #KOC (Kids Of Chaos) είναι ένα project που πήρε μορφή και οστά κατά την παραμονή της στο Λος Άντζελες και περιλαμβάνει κομμάτια που έγραψε με τον υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα παραγωγό Daniel Heath (Lana Del Rey – “Blue Jeans”, “Ultraviolence”, “Big Eyes”).

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

26 €
- 32 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.