Μάρκος ο Γάτος

Το διαδραστικό έργο για την ευαίσθητη σχέση γονιού με παιδί ανεβαίνει για 6η χρονιά

Η παιδική σκηνή του Φούρνου επανέρχεται για μία ακόμα χρονιά με στόχο να διασκεδάσει, να ψυχαγωγήσει και να προσφέρει στους μικρούς της φίλους μία πρώτη επαφή με το θέατρο. Η παράσταση «Μάρκος ο Γάτος», ένα έργο ειδικά γραμμένο για τον Φούρνο, για παιδιά από 2,5 έως 5,5 ετών, επιστρέφει για 6η χρονιά.

Ο Μάρκος είναι ένας ευτυχισμένος φοβερός και τρομερός γάτος. Ζει σε ένα σπιτάκι μαζί με την αφεντικίνα του την κυρία-Φλώρα. Δεν έχει παράπονο για τίποτα. Όμως, όλα στη ζωή του αλλάζουν όταν η κυρία-Φλώρα βρίσκει ένα μικρό σκυλάκι έξω από την πόρτα του σπιτιού της & αποφασίζει να το κρατήσει. Ο Μάρκος φοβάται ότι μέρα με τη μέρα χάνει την αφεντικίνα του, η οποία πλέον φροντίζει και το σκυλάκι. Για να την ξανακερδίσει προσπαθεί να αλλάξει τον εαυτό του και να γίνει κάτι καλύτερο από αυτό που είναι.

Με μηνύματα για την ευαίσθητη σχέση γονιού με παιδί ειδικά μετά τον ερχομό ενός μικρού αδελφού, με τη συμμετοχή όλων των παιδιών που παρακολουθούν την παράσταση με χιούμορ, μουσική, κούκλες και δύο ηθοποιούς το έργο προσφέρει τρυφερές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.

Συντελεστές

Κείμενο-σκηνοθεσία: Ελεάννα Σαντοριναίου
Σκηνογραφία: Αντώνης Νομικός
Κούκλες-Επιμέλεια Κοστουμιών: Άννα Σαντοριναίου
Μουσική πρωτότυπη: ABC (Alternative Blues Company)
Φωτιστική επιμέλεια: Πολυδεύκης Κιρλίδης
Παίζουν: Ευγενία Μαραγκού, Ματίνα Δημητροπούλου

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.