Μάρω Μαρκέλλου & Αριστοτέλης Ρήγας για μία και μοναδική παράσταση στο Jazzpoint

Μάρω Μαρκέλλου & Αριστοτέλης Ρήγας

Ένας συνδυασμός μουσικής και κωμωδίας live

Οι Βραδιές “Unknown Sound” συνεχίζονται. O Αριστοτέλης Ρήγας είναι ένας κωμικός που συνδυάζει την κωμωδία με τη μουσική. Η Μάρω Μαρκέλου είναι μια μουσικός που συνδυάζει τη μουσική με την κωμωδία. Για μια και μοναδική φορά θα συνδυαστούν μεταξύ τους και θα μοιραστούν τη σκηνή του Jazzpoint την Παρασκευή 19 Απριλίου για μια παράσταση.

Ο Αριστοτέλης Ρήγας, ένα από τα εξέχοντα μέλη της εγχώριας σκηνής Standup Comedy, νικητής του 2ου φεστιβάλ κωμωδίας (1ο βραβείο κριτικής επιτροπής και κοινού), με εκατοντάδες παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα και με μια Ευρωπαϊκή περιοδεία στο ενεργητικό του, έχει ήδη δυο εξαιρετικά επιτυχημένες σόλο παραστάσεις και φέτος εμφανιζόταν στο «Σταυρό του Νότου».

Η Μάρω Μαρκέλλου ξεκίνησε την καλλιτεχνική της πορεία από παιδί. Κάνει τα πρώτα της βήματα με εμφανίσεις στον «Ζυγό», το «Κύτταρο», αλλά και σε μεγάλες μουσικές σκηνές στην υπόλοιπη Ελλάδα. Στη συνέχεια προχωρά στην ηχογράφηση και κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ της, «Κορίτσι Για Σπίτι», με τη “Lyra” και παραγωγό το Φοίβο Δεληβοριά. Συνεχίζει με συνεργασίες επί σκηνής, (με τον Πάνο Μουζουράκη, τη Joanna Drigo, το Γιώργο Χατζηπαύλου κ.α.), συναντήσεις (Διονύσης Σαββόπουλος, Στέφανος Κορκολής, Λεωνίδας Μπαλάφας, Ρους, Κατερίνα Κυρμιζή, Μιρέλα Πάχου, Μίλτο Πασχαλίδη κ.α.), Λίγα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ και δεκάδες συνεργασίες, η Μάρω Μαρκέλλου μάς ξανασυστήνεται μέσα από τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Υποψήφια Μάνα».

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

6 €
- 30 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.